• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)

Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.

Nessi w środę czyli jutro czy za tydzień? Ale gapa z tego gina szok:-/

Majka mój w 21+1 ważył 400 gramów. No umieram z ciekawości ile będzie ważył za tydzień:-)

Arte ha ha ha ha mój mąż powiedział, że jak tylko sofę zamówimy do Ignasia pokoju, to on tam będzie spał i sobie patrzył na te łóżeczko. Mnie też to rozczula bardzo:-)

Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)

Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.

Gin od jutra będzie.... on jak on gapa, ale ten mój K to imbecyl, mówiłam mu by sprawdził przy odbiorze ...

Majka mój w 21+1 ważył 400 gramów. No umieram z ciekawości ile będzie ważył za tydzień:-)

Arte ha ha ha ha mój mąż powiedział, że jak tylko sofę zamówimy do Ignasia pokoju, to on tam będzie spał i sobie patrzył na te łóżeczko. Mnie też to rozczula bardzo:-)

No ja to będę mieć mega zagwostkę któe łóżeczko wybrać, a wózek to ja nie wiem :D chyba będe cały dzień wybierać :D
A powiedz mi jakie pościele wybrałaś na łóżeczko?

reklama
Carmen jakościowo jest bardzo fajne. Szuflada całkiem pojemna i ładnie leciutko chodzi i ciężkie jest. Cała rama drewniana. Polecam:-)
a pościel taka

Nati ja go chyba nawet zakładać nie będę. Po pierwsze kurz a po drugie w lato, w tym pokoiku będzie tak gorąco, że mam wrażenie że mały nie będzie mógł oddychać jak mu ten baldachim krążenie powietrza zablokuje. No i będę chciała go dobrze widzieć

Załączniki

• 08-D-187x134.jpg
    08-D-187x134.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 81

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry