Rene1985
Fanka BB :)
Tez kiedyś źle mi wystawił i miałam z tym problemu. Musiałam chodzić i prosić o duplikat z przystawiona pieczątkąDopiero w środę będzie :/
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez kiedyś źle mi wystawił i miałam z tym problemu. Musiałam chodzić i prosić o duplikat z przystawiona pieczątkąDopiero w środę będzie :/
No aż się rozczuliłam 22w+3d 500gramRene Link do: Łóżeczka z pościelą klasyczną
Majka śliczna niunia! Jaki ma nosek zgrabniutki i jakie usta piękne! A ile ważyła i który to tydzień dokładnie?
Carmen nie ma co, trzeba działać żeby okazji nie przegapić:-)
Gin od jutra będzie.... on jak on gapa, ale ten mój K to imbecyl, mówiłam mu by sprawdził przy odbiorze ...Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)
Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.
Nessi w środę czyli jutro czy za tydzień? Ale gapa z tego gina szok:-/
Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)
Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.
Nessi w środę czyli jutro czy za tydzień? Ale gapa z tego gina szok:-/
Majka mój w 21+1 ważył 400 gramów. No umieram z ciekawości ile będzie ważył za tydzień:-)
Arte ha ha ha ha mój mąż powiedział, że jak tylko sofę zamówimy do Ignasia pokoju, to on tam będzie spał i sobie patrzył na te łóżeczko. Mnie też to rozczula bardzo:-)