Wonderful
Fanka BB :)
Możliwe. Nic będziemy działać dalej.Mogła być bardzo wczesna ciąża, ale nie utrzymała się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możliwe. Nic będziemy działać dalej.Mogła być bardzo wczesna ciąża, ale nie utrzymała się.
Ja zaczynam już dzisiaj@lud sobie poszedł
wyjątkowo krótko trwał....aż dziwne praktycznie w ogóle nie wiedziałam że okres mam. A dzis juz tylko plamki na papierze są. Najgorszy był 1 dzień bo bolało jak diabli
To powodzeniazobaczymy ile u mnie będzie trwało i czy będzie już kolejna normalna @ w terminie.
Zadziałają zadziałają [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie dziękujezobaczymy czy zioła wspomogą potrójną dawke clo i coś naprodukują te moje jajnicory.....
A jesteś pewna że chce [emoji57][emoji57][emoji57][emoji57]No super teraz to mnie boli po srodku podbrzusza, na zmiane z cala prawa strona pachwiny. Pieknie, im bliżej @ tym moj organizm znowu chce ze mnie glupia zrobic [emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mania oj za duzo tych objawow mialam zeby dac sie nabrac teraz[emoji23]
Chcialam zjesc obiad ale kurde nic mi przez gardlo nie chce przejsc. Moze sie czyms zatrulam
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom