Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie byłaś podglądać pęcherzyków ?Mania ja nic teraz nie czulam ;-( dzis sikam ostatni raz i wrzuce Wam zdjecie wieczorem,bo jak dla mnie to wg testow to owu wg nie mialam![]()
Zadziałają zadziałają [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja się umówiłam na podglądanie na 7.02 [emoji16]
Dziewczyny czułyście jakoś mocniej jajniki po clo?
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Biorę clo od 4 dc mam nadzieję że nie będzie za późno [emoji52]To masz dzień poźniej usg![]()
Ja wiem jednoJa teraz to tych wszystkich testów ciążowych będę podchodziła z dystansem.
Ja też robiłam po terminie @ i 4 niby pozytywne, chociaż kreska nie była taka ciemna jak wzorcowa, może to dlatego.Ja wiem jedno
W poprzednich staraniach zrobiłam tylko 2 testy przez 4 lata, oba już po terminie @ i oba pozytywne
Dlatego staram się cierpliwie czekać do terminu @
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
O BoziuDzień dobry Dziewczyny, dostałam w końcu @, mogła przyjść szybciej a nie robić złudne nadzieje. Leje się ze mnie, brzuch ostro nawala, chyba przez to opóźnienie tak silnie wszystko jest. Jeszcze mnie grypa rozłożyła, leże z gorączką. Blee, przynajmniej odpoczne i się wyśpie.