• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum,wiem ze mialas problemy i staralas sie przez rok,ale wiesz jesli ktos ma z gory zaplanowane "przez kogos " tylko jedno dziecko, to chocby sie walilo i paliło ja sila rzeczy tego nie zmienie. A ja po prostu czuje,ze juz wiecej dzieci nie bede miala [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum u mnie tez niedlugo bedzie rok staran.
Ja wiem dziewczyny, ale ja Wam tak zazdroszcze bo Wy juz macie w większości dzieci, a ja tak sie niecierpliwię bo walczę dopiero o moje pierwsze[emoji20] moze dlatego taki dol mnie czasami łapie. Bo jak bym juz miala jedno to tak bym tego nie przeżywała moze. Sama juz nie wiem.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bum,wiem ze mialas problemy i staralas sie przez rok,ale wiesz jesli ktos ma z gory zaplanowane "przez kogos " tylko jedno dziecko, to chocby sie walilo i paliło ja sila rzeczy tego nie zmienie. A ja po prostu czuje,ze juz wiecej dzieci nie bede miala [emoji22]

Nie pleć bzdur
Akurat tego co jest nam pisane nikt nie wie
Jestem przekonana że się mylisz
Musisz tylko uwierzyć, Ty uwierzyć że jest to możliwe i walczyć, nikt tego za Ciebie nie zrobi
Walcz, nie poddawaj się, wiem że najtrudniejsza walka z samym sobą, ale ta wygrana daje najwięcej satysfakcji [emoji106][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A co ja nie pisalam , ze będę miala tylko jedno dziecko .... Pisalam tak ...
Ja tez tyle razy sie poddawalam , ale @ przychodziła nowe nadzieje przychodziły , ty masz plan CLO i sie ciesz , ze taki masz , ze cos w tym kierunku można robić , nie każdy ma takie możliwości [emoji8]
Tule Ciebie i nurie doczekacie sie !

Spark z drugoego wątku , bertha staraja sie po minimum 2 lata a moze i więcej i nie tracą nadzieji , więc wy tez nie traccie [emoji8][emoji171]
Nuria a tobie moge ziółka wysłać jak chcesz [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Mania jestes bohaterką[emoji8] ze nie poddałaś się w walce o małą[emoji7]

Walczyliśmy, bo niczego nigdy nie pragnęłam bardziej
I nigdy, przenigdy, nie pomyślałam ze się nie uda, wiedziałam ze nawet jeśli potrzeba na to czasu to ten czas w końcu minie i się doczekam [emoji16]

Edit: i nie czuje się bohaterką, absolutnie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania moze Ty sie nie czujesz, ale jak dla mnie nia jestes. Bo niejedna by sie poddala na Twoim miejscu. A Ty walczyłaś[emoji8]

reklama
Ja znam berte podobnie sie staramy u mnie stuknie w marcu 3 lata chcielismy zeby sie udalo przed slubem i w czerwcu stukna nam 3 lata jak jestesmy malzenstwem, mialam chwile placzu zwatpienia zalu dlaczego potem bylo iui po kazdej probie plakalam az w koncu powiedzialam dosc to ja jestem pania swojego losu lata uciekaja a ja je marnuje teraz cieszymy sie zyciem mamy tak napiety grafik wyjazdow ze juz sie ciesze, ze mozemy fruwac cieszyc sie soba czuje sie wolna i ciesze sie kazdym dniem[emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry