D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Arte grunt wierzyć w siebie [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A uwierz,ze starania o kolejne bola tak samo jak o pierwsze [emoji22][emoji22]Bum u mnie tez niedlugo bedzie rok staran.
Ja wiem dziewczyny, ale ja Wam tak zazdroszcze bo Wy juz macie w większości dzieci, a ja tak sie niecierpliwię bo walczę dopiero o moje pierwsze[emoji20] moze dlatego taki dol mnie czasami łapie. Bo jak bym juz miala jedno to tak bym tego nie przeżywała moze. Sama juz nie wiem.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Przypuszczam że jemu też z tym ciężkoDzieki za mile slowa. Ostatnio to wy mnie wiecej pocieszacie niz moj maz. [emoji55][emoji55]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen ja np mam warażenie ze moj to ma wywalone na to czy zajde w ta ciążę czy nie. Na poczatku staran jeszcze sie pytal o wszystko i w ogole. Zawsze na zakupach zatrzymywal sie na dziale dziecięcym, pokazywal jakie fajne ciuszki bedziemy niedlugo kupowac. A teraz nic. Nawet nie zapyta jak sie czuje, czemu mi smutno[emoji20]
On sie po prostu o to nie martwi tak jak ja.
Np teraz powiedzialam ze zaczynamy juz 8 cykl staran bo dostalam okresu. A on co? "No ok". Tylko tyle[emoji24]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Dokładnie tak też jest u nasBo on tez przeżywa, ze robicie wszystko żeby mieć dziecko, a go nie ma. Wiec woli o tym nie mowić, nie dobijać sie. A na pewni tez przeżywa to na swoj sposób. My prawie od poronienia nie gadamy o staraniach. W tej kwestii rozumiemy sie bez słów. On wie ze ma sie ze mną bzykać, a ze to lubi to robimy to z ochota [emoji23]