• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzisiaj od robotnikow dostalam swojskie winko , wypije za jakiś rok [emoji23]

Jutro kafelki na ścianę kładą [emoji4]
1486068275-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Ja się starałam ponad 4 lata ... to dopiero kur***wsko długi szmat czasu ...strata i 9mc znowu czekania. Gdyby nie Clo to czekałabym kur**a do emerytury....a ja już 35 rok skończę.

Carmen ja np mam warażenie ze moj to ma wywalone na to czy zajde w ta ciążę czy nie. Na poczatku staran jeszcze sie pytal o wszystko i w ogole. Zawsze na zakupach zatrzymywal sie na dziale dziecięcym, pokazywal jakie fajne ciuszki bedziemy niedlugo kupowac. A teraz nic. Nawet nie zapyta jak sie czuje, czemu mi smutno[emoji20]
On sie po prostu o to nie martwi tak jak ja.
Np teraz powiedzialam ze zaczynamy juz 8 cykl staran bo dostalam okresu. A on co? "No ok". Tylko tyle[emoji24]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Bo facet tak ma troche "wyjeban...e na wszystko" oni mysla,ale nie opowiadaja...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie sie poszczalam ze śmiechu [emoji23][emoji23]

Mowie mojemu P co my tam damy , patrz ile miejsca na tej ścianie a moj P - jak to co wózek jest duży , a ja mu jak wozek duży a ten mi no a bliźniaczy to co mały jest [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Witam [emoji4]
Bum piateczka dla P. [emoji38][emoji38][emoji38] wszystko możliwe [emoji12]
Nuria, Carmen bez smutow dzis. Sa kobiety które starają sie latami, które tracą swoje maluszki wielokrotnie i sie nie poddają. Nie mozna sie tak łatwo załamywać. Wiadomo ze przychodzą momenty gorsze, ale przecież po każdej burzy wychodzi słońce [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Majka z planów moich nigdy nic nie wychodzi tak jak powinno, wiec ide na spontan. Najpierw spontanicznie poleże w łóżku. Pózniej spontanicznie przeniosę sie na kanapę, a miedzy czasie moze skocze do koleżanki [emoji1][emoji1][emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry