• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum uroki ciazy [emoji38] dasz radę, haftuj jaj musisz. Krzycz na panów pracowników żeby Ci dojście do wc zrobili [emoji16] kiedy planujesz isc na wizytę?

reklama
Tynka lepiej to skontrolować, bo nawet zwykła infekcja moze być niebezpieczna. Daj znać po wizycie [emoji4]
Nati a Ty będziesz mieć fotkę synka to tez sie pochwal [emoji6]

Bum uroki ciazy [emoji38] dasz radę, haftuj jaj musisz. Krzycz na panów pracowników żeby Ci dojście do wc zrobili [emoji16] kiedy planujesz isc na wizytę?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Byłam głodna. Ale nie byłam rano na zakupach. Wiec zjadłam na śniadanie musli z jabłkiem, z mlekiem i czekolada [emoji23][emoji23]
A wszystko w dwóch batonikach [emoji12][emoji106]
9295181e8f7a01d0c76eae1c552576c7.jpg

Byłam głodna. Ale nie byłam rano na zakupach. Wiec zjadłam na śniadanie musli z jabłkiem, z mlekiem i czekolada [emoji23][emoji23]
A wszystko w dwóch batonikach [emoji12][emoji106]
9295181e8f7a01d0c76eae1c552576c7.jpg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Tynkuś a życie powoli płynie :) Mama się przeprowadziła, szukam kogoś od kuchni i szaf wnękowych :) Wczoraj kupiliśmy łóżko i komodę :) I powoli będziemy dokupywać jeszcze ..
Idę dzisiaj na rejon po dupka bo mi zabrakło...

Nessi lubie urządzanie i takie zakupy do domu. Poszalalabym [emoji1][emoji1]
Nessi a meble do kuchni robicie mamie na wymiar?

Ostatnia edycja:
Nessi lubie urządzanie i takie zakupy do domu. Poszalalabym [emoji1][emoji1]
Nessi a meble do kuchni robicie mamie na wymiar?

Może dzisiaj dywan a stół z krzesłami to jak kuchnia już będzie ...

reklama
Moja mam tez ma takie wystające wywietrzniki w oknach i te rolety dzien noc na takich przedłużanych uchwytach montowali.

Jak bedą meble w kuchni pokaz efekt :D ciekawe ile takie meble na zamówienie kosztują. Bo ja chyba tez bym wolała żeby zrobili nam na wymiar, niż kombinować z tymi z sieciówek bo nigdy nie wyjdzie do końca tak jakby sie chciało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry