• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patrzcie, takich to jeszcze nie mialam [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1486117715-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Idealne ! [emoji41]Wiesz co robić [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
W Australii przyszedl na świat chłopczyk ktory ważył ponad 6 kg, matka urodzila go naturalnie[emoji46][emoji23][emoji5]
1486118134-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria u nas większy, chyba 8kg sie jakis czas temu urodził.
Carmen to moze były dwa pecherzyki, a gin zauważył jeden. Nie wiem. Bzyknij sie dla pewności i tyle [emoji1][emoji1][emoji1] ale poszłabym tez na usg sprawdzić czy pękł. Chyba ze liczysz na cykle z clo, to na spokojnie poczekaj i idź do gina po receptę [emoji6]

Nuria u nas większy, chyba 8kg sie jakis czas temu urodził.
Carmen to moze były dwa pecherzyki, a gin zauważył jeden. Nie wiem. Bzyknij sie dla pewności i tyle [emoji1][emoji1][emoji1] ale poszłabym tez na usg sprawdzić czy pękł. Chyba ze liczysz na cykle z clo, to na spokojnie poczekaj i idź do gina po receptę [emoji6]

Poczekam na clo. Moze Bog wynagrodzi mnie podwójnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh miałam ochotę na jajka w majonezie, ugotowałam jajka, a majonezu nie ma [emoji23][emoji23] co za pech [emoji12]

Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.

Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry