• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ooo moja potrafi jak zaczyna się czas jedzenia. Potrafi jeden kęs żuć dosłownie pol godziny A jedna małą kanapkę jeść po półtorej godziny. Szlag murowany. Czasem nie wytrzymam i tak mordę dre ze mopsu jakby wpadli to by mnie w kaftanie wywieźli.
No ale nie da się , no nie da się

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania ja tez mialam takie bladziochy. bym robila dalej. robilam od 10 dc do wczoraj (18) i wyszla mi tak samo ciemna jak w 17 dc. ale dzis juz małża nie ma ;-( mam nadzieje ze wczorajsze bobosexy wystarczyly ;-)

Ooo moja potrafi jak zaczyna się czas jedzenia. Potrafi jeden kęs żuć dosłownie pol godziny A jedna małą kanapkę jeść po półtorej godziny. Szlag murowany. Czasem nie wytrzymam i tak mordę dre ze mopsu jakby wpadli to by mnie w kaftanie wywieźli.
No ale nie da się , no nie da się

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja robiła to samo [emoji23]co za ulga już miałam takie wyrzuty sumienia że się dwa razy wydarłam. Próbuję się opanować, nie chciałabym żeby wspominali moje darcie mordy no ale czasem nie idzie [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania ja tez mialam takie bladziochy. bym robila dalej. robilam od 10 dc do wczoraj (18) i wyszla mi tak samo ciemna jak w 17 dc. ale dzis juz małża nie ma ;-( mam nadzieje ze wczorajsze bobosexy wystarczyly ;-)
Mnie wyszła ostatnio taka w 12 dc, a w 13 i 14 już były ciemniejsze od kontrolnej
Dlatego zaczęłam dziś bo mocno kłują jajniory i nie chciałam przegapić [emoji16]

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry