• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ja tez czasami jak mordę wydrę to moj mi mówi, ze mnie kiedyś w psychiatryku zamkną. Ale niestety dzieci tak potrafią z równowagi wyprowadzić, ze niech sie cieszą, ze tylko sie wydzieramy. Kiedyś to dostali by po dupie i dopiero byłby płacz [emoji12]
Nuria ja kontakty sama przykręcam, tylko prąd wyłączam cały w domu, w skrzyneczce. Bardzo łatwa sprawa [emoji6]
Nati prawdziwy chłop z jajami [emoji16]

reklama
Agnesis to z moim moglabys piątkę przybic w darciu się[emoji23] chociaz moj pewnie gorszy[emoji23]
On zamiast po ludzku normalnie powiedzieć to sie drze. Ale on ma to po ojcu. Bo on tak samo. Nie mowi tylko sie drze. Ale po co te nerwy od razu?[emoji23]
A nie daj Boze jak mu ktos droge zajedzie, czy go wkurzy wtedy to juz masakra[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jakby w ciazy nie mozna było farbować włosów to bym musiała chodzić z siwymi z przodu, ciemnymi z tylu i blond od dołu [emoji23]
Chociaż zanim zajdę to moze już cały łeb bede miała siwy [emoji12]

Oczywiście ze można

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo moja kolezanka wlasnie sie zastanawia. I nie wie czy tym krzywdy dziecku nie zrobi. No ale jakby tak popatrzec i niczego nie stosowac bo może dziecku zaszkodzic to szlo by oszalec chyba. Oczywiscie mam na mysli takie rzeczy typu wlasnie farbowanie wlosow czy hybrydy. Bo slyszalam ze ich tez niby w ciazy nie powinno sie robic[emoji23]

Nuria ja ogólnie mowię spokojnie i cicho, ale w miarę wkurwienia dźwięki narastają [emoji12]

Aga ja tez cicho mowie, ale wydrzec to sie moge na maksa[emoji23] moj czasami sie dziwi skad w takim malym cialku tyle sily na darcie[emoji23][emoji23]

A ja muszę sie na paznokcie umówić, bo moje wszystkie sie połamały, nawet w sklepie nie chce mi sie rękawiczek zdejmować [emoji23]
Odrost tez już mam, ale nie wiem czy chce dalej ten blond czy nie... [emoji12]

reklama
Jakby w ciazy nie mozna było farbować włosów to bym musiała chodzić z siwymi z przodu, ciemnymi z tylu i blond od dołu [emoji23]
Chociaż zanim zajdę to moze już cały łeb bede miała siwy [emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry