• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bo moja kolezanka wlasnie sie zastanawia. I nie wie czy tym krzywdy dziecku nie zrobi. No ale jakby tak popatrzec i niczego nie stosowac bo może dziecku zaszkodzic to szlo by oszalec chyba. Oczywiscie mam na mysli takie rzeczy typu wlasnie farbowanie wlosow czy hybrydy. Bo slyszalam ze ich tez niby w ciazy nie powinno sie robic[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hybrydy również można. Co do farbowania to1trymestrze ponoć nie i chyba tylko amoniakiem czy czymś tam ale nie ma przeciwwskazań

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sa jeszcze jakieś farby bardziej naturalne w aptekach, ale nie pamietam nazwy.
Zrobiłam sobie pyszna pomidorówkę, taaaaka kwaśna, az w żeby szczypie [emoji38]
Jeszcze moja sunka cieczke dostała, jakoś bardzo szybko [emoji50]

Agnesis ja tez mam kiepskie paznokcie.
Ci ladnie w blondzie[emoji5] a mialas kiedys juz jakis inny kolor?
Rene dzieki za odpowiedz[emoji5][emoji8]

Nuria miałam mnóstwo odcieni brązu, ale zle to wspominam [emoji12] rudy miałam chwile, ale taki ognisty i tez nie za bardzo. Mogłabym spróbować rudy jakis jasny chłodny.

Jestem:-) żadnej infekcji nie mam, szyjka zamknięta na cztery spusty i ma prawie 4 cm długości, więc nie ma szans, że to wody. Gin powiedział, że faktycznie wodnisty mam śluz i pewnie dlatego, nie mam żadnej infekcji po na bieżąco wszystko w pochwie się oczyszcza. Chyba muszę znowu zacząć chodzić w podpaskach po prostu.

Nati u mnie mały dziś też jajkami świecił, ale zdjęcia dostanę za tydzień:-) Ignaś jajka też ma dorodne ale siusiaczka malutkiego. Mój mąż się śmieje, że czysty ojciec ha ha ha ha. Zdziwiłby się jakby miał wielkiego penisa nasz syn, no bo w kogo :-)

Nuria ja jeszcze włosów nie farbowałam w ciąży ale w marcu będę. Dziecku już to na pewno nie zaszkodzi. W pierwszym trymestrze nie można farb z amoniakiem używać. O hybrydach to nie słyszałam nic ale na pewno można.

Nuria mój chłop też narwany. Tak się drze, że głowa pęka. Ja zawsze ta spokojna i muszę opanowywać sytuację. Ten kontakt to zostaw lepiej.

Carmen chodziło mi właśnie o to, co Mania napisała. Skoro w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywne, to może i paprotki zwiastują ciążę:-) w końcu LH do hcg jest bardzo podobne!

Ooo moja potrafi jak zaczyna się czas jedzenia. Potrafi jeden kęs żuć dosłownie pol godziny A jedna małą kanapkę jeść po półtorej godziny. Szlag murowany. Czasem nie wytrzymam i tak mordę dre ze mopsu jakby wpadli to by mnie w kaftanie wywieźli.
No ale nie da się , no nie da się

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez tak kurw....ma [emoji45][emoji45][emoji45][emoji45] modli sie kuzwa nad tym jedzeniem.

Ale jak czekolade.je to 5 sekund i nima [emoji1][emoji1][emoji1] od razu w locie pogryziona

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski ratunku. Chcialam odkurzyc i tak przesunelam fotel ze zachaczylam o gniazdko i wypadlo trochę[emoji23] co ja mam z tym zrobic? Wepchnąć to do środka? Kuzwa boję się[emoji23]
1486124499-aaaaaa.jpeg

A ja zawsze wpycham [emoji1][emoji1] bo w kuchni.mi.szwankuje gniazdko, czesto wypada :/ wiec jak cos wale z piąstki [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry