• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co do dzieci wkurzajacych dzieci, to ja aż się boję pomyśleć co to będzie jeśli Ignacy odziedziczy charakter po ojcu. Z jednym ledwo wytrzymuje taki wredny, a co to będzie jak mnie dwóch takich będzie wkurzać ....masakra chyba nawet mój anielski charakter nie pomoże.

reklama
U mnie po wizycie ok , szyjka ok , Adaś ok

A tu paczcie jakie wielkie jajca ma :-D
cb7a6e7177ea6b0308c2e479e546805b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Slodkie jajuszka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierzcie, ze nasze dzieci to anioły w porównaniu z moim małym sąsiadem. On codziennie krzyczy jakby go ze skory obdzierali przez kilka godzin, czasami potrafi cały dzien bez przerwy tak płakać, krzyczeć, tupać, rzucać sie na ziemie i rzucać wszystko inne o ziemie. A czasami potrafi tak cała noc z krótkimi przerwami na sen [emoji12][emoji38][emoji106] jestem szczęśliwa ze Kuba był zawsze uśmiechniętym i radosnym dzieckiem. Jak drugie mi sie trafi jak to po sąsiedzku to ja chyba sie wyprowadzę [emoji23]

Dziewczyny, objadlam sie jak [emoji241][emoji241][emoji241] ahahaha
Standardowo jadlam owoce morza i później jeszcze miesa sobie dojadlam, owoce w syropie i na koniec lody jablkowe mmmmmmm.
Malo place w tyg bo na osobe wychodzi 10,80€ bufet czyli je sie do bólu ile chce, sa owoce morza,lazanie, rostbeef,sushi, salatki, losos norweski swiezy praktycznie jest wszystko od a do z , wszystko czego dusza zapragnie.
A nie ukrywam,ze czesto jak mam gotowac to wole isc sie.najesc za niecale 11 euro plus picie osobno.

1486133895-aaaaaa.jpeg

Uwierzcie, ze nasze dzieci to anioły w porównaniu z moim małym sąsiadem. On codziennie krzyczy jakby go ze skory obdzierali przez kilka godzin, czasami potrafi cały dzien bez przerwy tak płakać, krzyczeć, tupać, rzucać sie na ziemie i rzucać wszystko inne o ziemie. A czasami potrafi tak cała noc z krótkimi przerwami na sen [emoji12][emoji38][emoji106] jestem szczęśliwa ze Kuba był zawsze uśmiechniętym i radosnym dzieckiem. Jak drugie mi sie trafi jak to po sąsiedzku to ja chyba sie wyprowadzę [emoji23]

Biedna matka tego dziecka :/

Carmen ja tez lubie takie restauracje, choć u mnie na wsi nie ma, to w rożnych krajach bywałam i zawsze jedlismy do upadłego, a pózniej umieralismy z przejedzenia [emoji23]

Carmen o kurcze ale pyszności. Cudownie to wygląda, jakby mówiło " ZJEDZ MNIE "

Agnesis a myślałam, że moja 3letnia siostrzenica ma ataki histerii...oj jednak przy twoim sąsiedzie to ona jest grzeczna.

Agnes od niedawna wlasnie otworzyli ta restauracje i zawsze jest wpip ludzi.
Najlepsze jest to,ze sie zre do bolu [emoji1][emoji1][emoji1] na mnie zawsze sie patrza bo zasuwam z trzema-czteroma talerzami naraz. A po drugie zglodnialam, ide zjesc cos bo mam wrazenie ze.to jedzenie spaliło mi sie w zoladku [emoji23][emoji23]

Gdyby sie go nagrać dało to bym Wam pokazała, ale musiałabym cały dzien spędzić na klatce, bo w mieszkaniu słabo słychać [emoji23] dzis wlasnie młody ma taki dzien, ze slysze jego histerie od rana i slysze to non stop, teraz to ma chyba jeszcze atak szału dodatkowo, bo to nie jest taki płacz jak sie płacze i szlocha. Nawet moj Kuba mówi, ze nie lubi tych dzieci z gory, bo nie moze przez nich spać.

reklama
Wcale mu sie nie dziwie,ze nie moze spac.
W ogole niektore dzieci jak wrzeszcza to jeszcze maja takie drazniace donosne glosy.....ja.bym oszalala [emoji45][emoji54][emoji54][emoji54]

Agnesis a co oznacza bardzo niska szyjka ?? Juz ze dwa dni jest nisko ze praktycznie jak wkladam paluch to juz ja czuje [emoji1] i taka rozlaz£a mi sie wydaje i prYpomina otwarte usta....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry