• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A na tych testach określają tez płeć jak dobrze kojarzę? [emoji41]

Nessi piękne bobaski i chyba już się wyrównały wielkością? Ale to usg cudownie wygląda:-) co do testu Pappa to ja bym albo odpuściła albo w ogóle nie patrzyła na wynik. Niestety przy bliźniakach wyniki są strasznie zafałszowane. W ogóle nie bierz ich pod uwagę. Liczy się usg, a tam na pewno będzie wszystko oki.

Mania ewidentnie owu była, więc seksy były na czas:-) endo to już wręcz ciążowe jest i za dwa tygodnie proszę się tu pochwalić pozytywnym testem!

Nati zdrowiej. Teraz taki okres grypowy i trzeba po prostu przetrwać.

Arte a kiedy masz teraz podglądanie jajka?

Nessi super wiesci i piekne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7]
Testy napewno wyjda ok [emoji110]

Ja dzis bylam zbadac moja tarczyce, wyniki dopiero w piatek.
A teraz uwaga...NEWS : dostalam progesteron [emoji23][emoji23][emoji23]
Sama nie wierze, ze mi go dali bo przeciez on nie dziala [emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepsze jest to, ze jest w czopkach, ale mozna go wkladac i tam i tam [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja kiedyś mówię, że nie:-) tylko żebyś się nie martwiła niepotrzebnie, bo w przypadku bliźniaków Pappa nie jest miarodajne. A masz już refundowane? To będzie usg plus badanie z krwi?

reklama
Mum a kiedy da rady jakoś wcześniej gdzieś się załapać? Najważniejsze zobaczyć serduszko i można już czekać do tego 12 tc. Ja ledwo wytrzymuje 4 tygodnie bez usg:-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry