• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mum będzie dobrze ! Ktory tydzień u Ciebie wychodzi? [emoji8]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Majka, a bo mi się coś pomyliło. Chyba z Manią[emoji12]

Nessi, boskie maluszki. Normalnie troszkę zazdroszczę, ale nie nie. Narazie jeden szantazysta mi wystarczy.[emoji12]

Bum, Lenusia wannę widzę ochrzcila. A ty jak?

Ja się umówiłam w końcu do gin ma wizytę po pologu. Olek to jest istny ojciec z charakteru. Spać w dzień nie chce, No chyba że weranduje albo spacerujemy. Później nie da się z nim wytrzymać bo sam nie wie czego chce. Straszna maruda i typowy facet. Płacze o byle pierdołe.

Radykalny sposób usypiania dzieci[emoji12]
fc341b40d81eb59ae349e47a20e3033a.jpg

A tu mój mały pucus pozuje:
aaf25279b166f3a613a8c6b9fb680274.jpg

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Mum a kiedy da rady jakoś wcześniej gdzieś się załapać? Najważniejsze zobaczyć serduszko i można już czekać do tego 12 tc. Ja ledwo wytrzymuje 4 tygodnie bez usg:-/
No wlasnie z tym jest tragedia... trzeba czekac i koniec. Za tydzien ide z wynikiem tarczycy i pewnie zglosi moja ciaze i bede musiala czekac na pierwsza wizyte z polozna, wlasnie jakos w 12tc i usg tez jakos w tym czasie. Do 12 tygodnia to jeszcze dla nich nie ciaza i nawet nie ratuja [emoji52]
Moze za jakies 2 tygodnie posciemniam, ze znow plamie i dostane od lekarza skierowanie do Early Pregnancy Support i tam zrobia mi usg ale bez zadnych pomiarow. Dobre i tyle.

Bum dzis mam 4t 5d. Ciebie tez tak brzuch pobolewa? Kurde, jak dluzej boli to biore nospe.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

karola ja tez skocze jak młoda spać pójdzie [emoji6]
Olinek cudowny [emoji7]

nuria to seksic sie trzeba [emoji6]

Mum mnie boli jak na @ jak za duzo posprzatam , tak to jajnik czuje nadal ale cale szczęście juz raz prawy raz lewy [emoji6] cyc mnie okropnie boli , a sutki to jakby mnie ktoś za nie ciągnął [emoji52]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Mum super, ze dali Ci leki. To dopiero cud [emoji16]
Karola kazdy sposób na uspanie dziecka jest dobry [emoji6] ja swego czasu tez cuda wianki wytwarzałam, najważniejsze, ze dziecko spało [emoji12]

Napije sie za zdrówko wszystkich fasolek, dzidziusiow, jajec i mamusiek [emoji38][emoji38][emoji38]
Póki mogę [emoji12]
3bed43fc7ad3ef4e68610226a4329673.jpg

No mnie tez jak na @. Po pracy klade sie na troche i przechodzi. Mnie cyce juz od dawna bola i sa wieksze, ale myslalam, ze to po lutce. A poza tym nic innego nie czuje... moglabym sie zrzygac ze 2 razy to bylabym spokojniejsza [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry