• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Aż sie zaplułam ze śmiechu[emoji23]
1486498813-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria wiem co to spalony [emoji106] oglądam mecze i czasem nawet sie denerwuje i wyzywam sędziów [emoji23]
A kubek w biedronce kupiłam [emoji16]

Taki oło [emoji12]
67f66fb6d62d1973fcc79dc68bc18939.jpg

Moj ma nawet ten ich herb wytatuowany na nodze. Normalnie miłość życia [emoji23]

Aga [emoji5] tez wiem co to spalony. Moj to nawet mi z tego test robil, mialam mu pokazać na boisku jak dochodzi w ogole do spalonego[emoji23] takie atrakcje mialam[emoji23]
Jaka ja wtedy glupia bylam[emoji23]

Nuria jeden mi wpadł w tamtym tygodniu w rece przypadkiem. Moj mi testów nie robi, bo wie ze ja wiem [emoji38] moj ojciec grał w piłkę i pózniej oglądał wszystkie możliwe mecze, wiec od dziecka wiem o co chodzi [emoji6] ale moj chłop to chyba zna historie wszystkich piłkarzu, klubów... czasami jak gada o jakims piłkarzu z 1984 to mowię mu "skończ, mnie wtedy jeszcze w planach nawet nie było" [emoji23]

Aga haha [emoji5] to ciekawie masz[emoji23] moj tez czasami gada o kims tam ze zle gra, nie nadaje sie bla bla bla. Ale co mnie to obchodzi, jak ja nawet jego nazwiska nie potrafie dobrze wymowic[emoji23]

reklama
Ness dzieciaki rozrabiaki [emoji7] super ze się rozwijają i jest ok [emoji4]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry