• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kurde wydzwoniłam całą Warszawę i nigdzie terminów na NFZ nie ma na prenatalne ...ale oczywiście prywatnie to nawet dzisiaj mogą noż kurde ...(prywatnie 1600 za bliźniaki - paranoja)
Na szczęście mój K ma gadane i załatwił do Szpitala na Czerniakowskiej ...ubłagał wręcz ...na 21. stycznia ...:/
Dzisiaj rzygam jak kot ...do niczego się nie nadaję ...
Nessi a invicta? A na Czerniakowskiej ja będę rodzić więc prenatalne będzie robić Ci dr kucińska. Ona jest bardzo dobra

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi a invicta? A na Czerniakowskiej ja będę rodzić więc prenatalne będzie robić Ci dr kucińska. Ona jest bardzo dobra

No ja mam tam skierowanie do Poradni Patologii Ciąży ...ponoć się tam tylko bliźniakami zajmują bo są dwie ...dla pojedynczych ciąż i mnogich ...i tam na NFZ będę chodzić.
W inviccie terminów nie było - chyba, że prywatnie.

No to czerniakowska jest ok, dużo osób poleca , zajmują się tam naprawdę ciężkimi przypadkami czego nie życzę chodzi mi tylko ze opieka jest ok. Dobrymi specjalistami sa tam właśnie dr kucinska, dr Roszkowski - ja miałam mieć zabieg u niego, dobra też jest dr bińkowska i dr baran.

Ness ,Bum a od którego dnia cyklu i przez ile zescie brały tego clo ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula
5947353b55e373ee9b1e82d67b856f6f.jpg

No to czerniakowska jest ok, dużo osób poleca , zajmują się tam naprawdę ciężkimi przypadkami czego nie życzę chodzi mi tylko ze opieka jest ok. Dobrymi specjalistami sa tam właśnie dr kucinska, dr Roszkowski - ja miałam mieć zabieg u niego, dobra też jest dr bińkowska i dr baran.

Mnie skierowali do dr. Cesarz, ona się mnogimi zajmuje ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry