• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pierwsze clo już w brzuszku [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Agnes już? [emoji41] ja narazie obiad pochlonelam i się zapchalam[emoji23]

Ness tak też poczynie mam nadzieję że jaja strusiego z tego nie będzie [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Rene jak dupcia ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

W ogóle w ulotce napisane, żeby przed przyjęciem leku zrobic test ciążowy [emoji12]

Mial byc romantyczny wieczór, wino, seks. A zostalo mi tylko wino[emoji23] poklocilam się z moim, poszedł gdzieś w cholerę[emoji23] jak zwykle do garażu pewnie dlubac przy aucie. A niech idzie. Krzyzyk na drogę.

Laski oby clo bylo dla Wam magiczne[emoji5] Czuje ze niedlugo posypią sie pozytywne testy[emoji7][emoji106][emoji110]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria eee jeszcze przyjdzie Cie prosić [emoji12]
Moj chłop tez wrócił wcześniej z pracy i pytania "gdzie byłaś, po co?" To mu powiedziałam, ze ważne sprawy załatwiałam [emoji16]

Zaczelo sie od pierdółki a skończylo w sumie na wszystkim[emoji23] jak zawsze[emoji23]
A niech spada[emoji23]
Zapodam winko, włączę jakis film zaraz i bede jadla chipsy[emoji23] full wypas[emoji23][emoji106][emoji111]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dopiero wracam do domu. Po pracy bylam w gamecie w gdyni. Zrobil posiew z szyjki i dal skierowanie na histeroskopie. Na szczescie na nfz. Do czasu wyniku mam zakaz staran [emoji22][emoji22] chyba calkiem sie zakopie w krzakach [emoji17] pierwszy raz bede trzymac kciuki zeby nie zajsc [emoji17]
I na te dzisiejsze tsh przepisal euthyrox a
w opisie usg mam : trzon macicy tylozgiety [emoji849]

Napisane na iPhone

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry