• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurde wydzwoniłam całą Warszawę i nigdzie terminów na NFZ nie ma na prenatalne ...ale oczywiście prywatnie to nawet dzisiaj mogą noż kurde ...(prywatnie 1600 za bliźniaki - paranoja)
Na szczęście mój K ma gadane i załatwił do Szpitala na Czerniakowskiej ...ubłagał wręcz ...na 21. stycznia ...:/
Dzisiaj rzygam jak kot ...do niczego się nie nadaję ...

reklama
Bum a oczywiście [emoji39]

Agnes szybko ogarnelas temat [emoji6] ja dłużej do domu wracałam hehe ale w locie jeszcze ziaje zachaczylam hyhy ... młody cie naciągnąl [emoji6]?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ness ozesz ty .. przesada [emoji52]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nessi 21 stycznia? [emoji23] to ile chcesz w tej ciazy chodzić? [emoji12]
Anula młody jęczał za tymi lodami, ale przekonałam go na sok [emoji1] powiedziałam ze lody bedzie mógł jesc w ferie [emoji23]
Ide jeszcze chłopu kebaba kupić, bo sobie zażyczył [emoji12]

Nessi 21 stycznia? [emoji23] to ile chcesz w tej ciazy chodzić? [emoji12]
Anula młody jęczał za tymi lodami, ale przekonałam go na sok [emoji1] powiedziałam ze lody bedzie mógł jesc w ferie [emoji23]
Ide jeszcze chłopu kebaba kupić, bo sobie zażyczył [emoji12]

Tfu luty miało być ....łepetyna mi nie pracuje ...zeżarłam paczkę M&Msów i 2 marsy i poszło w muszlę ...

Przynajmniej nie poszło w boczki [emoji12] a tak serio to współczuje tego rzyganka [emoji53] ale mam nadzieje ze niedługo my z Anula tez sobie porzygamy [emoji23][emoji106]

Przynajmniej nie poszło w boczki [emoji12] a tak serio to współczuje tego rzyganka [emoji53] ale mam nadzieje ze niedługo my z Anula tez sobie porzygamy [emoji23][emoji106]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry