• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie mial być celibat do wizyty ale nie dalam rady [emoji23][emoji23]

Cholerne mdłości dzis za mną laza caly dzień [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Bum jak nic Cie nie boli, nie plamisz to nic sie nie powinno stać. Jak Cie przycisnęło to co poradzić [emoji23]

agnesis ale chciałam zaczekać do serduszka no ale , jednak się nie udało a mam nadzieję , że fasoli nie zaszkodziło :D
no właśnie nie plamie , tylko raz z jakieś 2 tygodnie temu troszkę i wsioo , jajnik też przestał boleć , jedynie co to w nocy wstaje sikać a tego nie robiłam :)
Więc wydaje mi się , że powinno być wszystko ok i że dzidzia ładnie rośnie :)
Powiedz mi a czemu ty chciałaś lutke dopochwową niż pod język jest jakaś różnica ? ;)

Aktualizacja :
Dżoł jak u Ciebie sytuacja ? :)

Bez tytułu.jpg
FASOLKI.jpg
MAMUSIE.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 252
  • FASOLKI.jpg
    FASOLKI.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 245
  • MAMUSIE.jpg
    MAMUSIE.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 248
Bum bo wole włożyć niż ssać [emoji38][emoji38]
A fasoli ba pewno to nie zaszkodziło, przecież wiele ludzi dowiaduje sie o ciazy w 7 tygodniu i pózniej, a do tego czasu normalnie żyją, wiec krzywdy na pewno nie zrobiliście [emoji16]
Luska co sie dzieje?

reklama
Bumek czekam na @, po poronieniu nie przyjdzie jak w zegarku ;-(
jak mozesz to zrzuć mnie na sam dol tabelki bo i tak musze z 2 cykle odczekac do wyniku histero. a nawet daty zabiegu nie mam wyznaczonej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry