• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A test to nie mam pojęcia czy ciemnieje czy jaśnieje [emoji23]
946bc819df90ddc628f5ad760c7eb7e1.jpg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Wróciłam dziewczyny.
Endo prawie 9mm, w lewym jajniku jakieś 5mm jajco które wielkością odbiega od pozostałych. I to na tyle. Dostałam progesteron i mogę go zacząć kiedy chce. Czy to będzie dzisiaj czy za 2 tyg. Dostałam książeczki informujące na temat Gonal f i ovitrolle. Jak będę gotowa to parę dni przed @ do niej to da receptę na zastrzyki. Na razie będziemy zaczynać od małej dawki i pomału zwiększać. A na koniec zastrzyk na pęknięcie.

Taki plan. Jak będę gotowa to mam działać...

A taki prezent dziś od męża dostałam
1486998477-aaaaaa.jpeg

Mój prezent będzie gotowy jutro. To na tyle.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Najważniejsze że macie plan
Odpocznijcie, zbierzcie siły i do dzieła [emoji106][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum u Ciebie to od razu były dwie ciemne krechy [emoji14]
Mania dzis 10dc

Agnes hehe to czekamy ..mnie dziś dziwnie w podwoziu i jaja bolą na zmianę .. chyba wulkan wybucha haha

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

HEJ,
dzięki za wywołanie..
od środy do dziś byłam w szpitalu, bo jak poszłam we wtorek do ginki i jak usłyszała mój kaszel to od razu mnie na oddział zapisała. Więc w środę rano się zameldowałam i dzielnie leżałam. OKazało się, że mam zapaleni oskrzeli więc paśli mnie amlicylliną i walę nią na kolometr, miałam inhalacje, nawadniali mnie tak, że w ciągu 3 dni 3 wenflony miałam robione i stwierdzili, że już 4 doby mi nie będą mnie męczyć z tymi płynami. Okazało się, że mam anemię, więc dostałam żelazo i za niski potas więc jeszcze potas ;)
Z Małym wszystko dobrze, w piątek miałam dokładne usg i lekarka potwierdziła, że jaja między nogami :D, waży już 240 g
kończymy 18 tc , jutro witamy 19 tc

Tęczowa dobrze ze choroba już opanowana. A maluch rośnie jak na drożdżach [emoji16][emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry