• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gdyby nie to ze jestem przed owu to już bym sobie ciaze wmawiała, wszystko mi dziwnie smakuje, masakra jakas, nawet zwykły makaron jest gorzki, a w spaghetti czuje sama bazylię, choć dałam jej odrobinkę [emoji40]

reklama
A test to nie mam pojęcia czy ciemnieje czy jaśnieje [emoji23]
946bc819df90ddc628f5ad760c7eb7e1.jpg

Wróciłam dziewczyny.
Endo prawie 9mm, w lewym jajniku jakieś 5mm jajco które wielkością odbiega od pozostałych. I to na tyle. Dostałam progesteron i mogę go zacząć kiedy chce. Czy to będzie dzisiaj czy za 2 tyg. Dostałam książeczki informujące na temat Gonal f i ovitrolle. Jak będę gotowa to parę dni przed @ do niej to da receptę na zastrzyki. Na razie będziemy zaczynać od małej dawki i pomału zwiększać. A na koniec zastrzyk na pęknięcie.

Taki plan. Jak będę gotowa to mam działać...

A taki prezent dziś od męża dostałam
1486998477-aaaaaa.jpeg

Mój prezent będzie gotowy jutro. To na tyle.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte to teraz na luzie, łap dystans do wszystkiego. A pózniej bedzie sie działo [emoji4][emoji6]
Ja na walentynki pewnie nic nie dostanę, bo moj uznaje tylko dzien kobiet [emoji23] ale ja mu zrobie za to niespodziankę, bo ja nie uznaje dnia chłopaka [emoji12]

Carmen no powinny pociemniec, bo to jeszcze nie pozytyw [emoji55]

Ooo Arte to fajnie . Plan brzmi obiecujaco. Teraz za bardzo sie nie spinaj i nie mysl za duzo.

Mowi Ci to ta,ktora nie mysli w ogóle [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No jeszcze mnie czekają chrzciny w Polsce 4 marca. Także taki plan mamy :-) jak na razie, chociaż mnie trochę dzisiaj zbiła z tropu dzisiaj ze nie musze robić przerwy. Ale jak potrzebuje to mogę sobie przesunąć okres. Więc tak na luzie. Aaaa i jak będę mieć przerwę to powiedziała że mam zrobić test :-P

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry