• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Będziemy czekać jak na szpilkach na wieści z wizyty i fotki [emoji16][emoji16][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

reklama
Mi sie zapewne do 17 bedzie mega ciągło ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Nam tez [emoji16][emoji6]
Jutro dzwonię do gina żeby isc w czwartek na usg, bo u nas jest tylko jeden gin prywatnie i przyjmuje we wtorki, czwartki i piątki. Chyba ze jutro gdzies w przychodni sie dostanę i wyłudze usg [emoji23]

Witajcie laski [emoji16]

Nadrobiłam tylko istatnią stronę [emoji12]
Agnesis, Anula mnie kłuły jajniki jeszcze kilka dni po dosyć mocno
A teraz od czasu do czasu
też coś zakłuje
Ja szczyt śluzu miałam z niedzieli na poniedziałek tj 11/12 dc,w poniedziałek w 12 dc mega ból i plamienie a we wtorek już było po ptokach i śluz się zmienił [emoji52]

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum nooo ciekawa ja jestem co tam się dzieje u ciebie hyhy ...będę czekała w napięciu

Agnes u mnie mexyk w jajach a na 20 na ćwiczenia nie wiem czy dam radę [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum nooo ciekawa ja jestem co tam się dzieje u ciebie hyhy ...będę czekała w napięciu

Agnes u mnie mexyk w jajach a na 20 na ćwiczenia nie wiem czy dam radę [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Podziałajcie dziś [emoji16][emoji12]
Ja miałam taki meksyk w dniu owulacji
Myślałam że się przekręce zwłaszcza jak zobaczyłam krew [emoji58][emoji52]

Bum ja też jestem ciekawa Twojej jutrzejszej wizyty [emoji16]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]

U mnie powinna zbliżać się owu, teoretycznie powinna być jutro, a na testach owu ani śladu. Buu może przez tą zatrzymaną @ co dostałam ją po 10 dniach opóźnienia.

Cześć dziewczyny ... przepraszam, ze się wcinam ale mam pytanko o testy ciążowe.
@xBUMx pisałaś kiedyś na Staraczkach o testach Doz. Napisz mi proszę który lepszy strumieniowy czy plytkowy?
Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Cześć dziewczyny ... przepraszam, ze się wcinam ale mam pytanko o testy ciążowe.
@xBUMx pisałaś kiedyś na Staraczkach o testach Doz. Napisz mi proszę który lepszy strumieniowy czy plytkowy?
Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Mi Bum polecała płytkowy, o ile mnie skleroza nie myli [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry