• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie wizyta szybka. Przepisal encorton, dziwil sie ze immunozka nie karze mi dawki zmniejszyc skoro nk mi spadly. Przepisal antybiotyk na bakterie. Ale powiedzial ze ta bakteria co nic takiego[emoji33] i mowi do mnie zachodz jak najszybciej bo na encortonie 20 kg przytyjesz. A ja do niego to poprosze jeszcze clostilbegyt,a on a prosze cie bardzo. I zapisal 2 op [emoji6] przyda sie po histero [emoji4]

Napisane na iPhone
Czyli w sumie pozytywnie[emoji106][emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Bum i my się cieszymy [emoji41][emoji38][emoji8]

Rene wzywalam cie
..melduj .... [emoji4]

Mania najgorsze testy jakie miałam... w Gemini brałam... syf wg nich ovu nie mam wcale

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria dzisiaj ludzie bywają dziwni [emoji58]

Czy któraś z Was zna może takie testy?

1487182995-aaaaaa.jpeg

nie kupuj to są te do doopy niebieskie bo też zamawiałam je z geminni :)

Rene wzywalam cie
..melduj .... [emoji4]

Mania najgorsze testy jakie miałam... w Gemini brałam... syf wg nich ovu nie mam wcale

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Aaa
dobrze wiedziec, dzięki [emoji16]
Bo cena kusząca
Ale w takim razie zostaje przy tych z rossmana [emoji16]

Rene wzywalam cie
..melduj .... [emoji4]

Mój jest mega zakochany , Lenka w szoku :D powiedziała " wow " a gdzie jest dzidzia :D

Aaa
dobrze wiedziec, dzięki [emoji16]
Bo cena kusząca
Ale w takim razie zostaje przy tych z rossmana [emoji16]

jak już testy takie tańśze a dużo to różowe mi z allegro piękne kreski pkazywały , Nessi też je używała , więc może ci napisać jakie są :)

Te z allegro to wiem które [emoji106]
Już mi pokazywałyście [emoji16]
Może się zdecyduje [emoji57]

Agnes sikala?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry