• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No to wyszły nam takie same [emoji38][emoji106]

reklama
Najlepiej od razu zróbmy ciążowy [emoji23][emoji23]

Kurde pies mi pawia puscil myslalam że mózg będę mu ze ściany zbierać tak go szarpnelo [emoji58] nocka chyba z głowy

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Laski chyba juz po owu [emoji57]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol myślę że tak [emoji6]

Wiosna idzie trza o metamorfozie pomyśleć [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula ja na ta chwile myśle tylko o tym żeby isc spać [emoji14]
Dobranoc [emoji8]

Dziewczyny kciukam za was ! [emoji110][emoji110][emoji172]

Anula poszukam zaraz tego nr i sprawdze na monitoringu , ale bez sensu bo kuzwa płaci sie za ten priorytet by na drugi dzień byl wrrr..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]

Dziewczyny kciukam za was ! [emoji110][emoji110][emoji172]

Anula poszukam zaraz tego nr i sprawdze na monitoringu , ale bez sensu bo kuzwa płaci sie za ten priorytet by na drugi dzień byl wrrr..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]
Nic się nie denerwuj w końcu dojdzie :)

Ja też spadam bo potem ciężko wstać... do jutra :) [emoji8]

Bummmm spoznione gratki !!!!! Piekny "synus" [emoji14][emoji14][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Agnes i anula faktycznie juz po owu.

Ja dzis troche zabiegana bylam, poszlam do centrum i wywalilam 30 € za dwie ksiazki ( o aniolach strozach )
poszlam po greya a zakonczylo sie na ksiazkach o [emoji56][emoji56][emoji56] ihihihi
Jutro rano zaczynam clo, sraczke mam na sama mysl bo boje sie skutkow ubocznych......o 15 lece do dentysty i po 17 ide na mala fuche. Jakas kasa chociaz wpadnie :)

Reszte lasek pozdrawiam i caluje

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zasnąć nie mogę, a to wszystko przez tego mojego jełopa który nawet na odległość potrafi mi ciśnienie podnieść[emoji48]
Mnie kiedyś wsadzą do ciupy za morderstwo[emoji23]

Carmen[emoji7] będziesz miała co czytać[emoji4]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry