• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ksiazka fajna jedna u druga bo babka jest ponoc medium i umie sie kontaktowac z aniolkami ;) a ze ja wierze w te rzeczy to se chetnie poczytam [emoji111][emoji111][emoji16][emoji16]

Ja tez czesto bym mojego udusila ze zlosci hhehe ale jak to sie mowi : z facetami zle ale bez nich jeszcze gorzej. Takze wiesz. Puki co przydadza sie do splodzenia potomstwa a potem sie pomysli o ich likwidacji [emoji1][emoji1][emoji1]
Nie no, zartuje [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aplikacja forum mnie do szału doprowadziła i muszę korzystać z forum w przeglądarce. Ciagle mi pokazywała "nie masz uprawnien..." i musiałam sie logować za każdym razem jak chciałam posta napisać albo kliknąć lubie to [emoji53]

W końcu sie zalogowałam normalnie [emoji53]
Patrzę na swoj wykres i sie zastanawiam czy zaraz @ nie przyjdzie [emoji23] w ogóle to tego donga brałam do 10dc a nie wiem kiedy owu była, bądź nie była [emoji38] cyrk i jaja jak berety [emoji12]
68b90109ca559bbeef288587c0e3deea.jpg

Dzol zaraz znajdę swoj książkowy wykres dla porównania.

Po @ temp powinna być pod kreska, przed owu moze trochę skoczyć w gore, na owu jest spadek, a po owu skok i już powinna zostać wyzej. Na tym wykresie owu była w 13dc.
755a19527d3d252d0723b695cccd7807.jpg

no tutaj to elegancki wykresik :) widac ze wszystko prawidlowo bylo.
a ja sie zastanawiam czy na wlasna reke nie zmiejszyc sobie dawki encortonu, nk mi ladnie spadly a immunolozka dalej karze przyjmowac 25 mg dziennie przez kolejne 3 cykle albo do 8 tyg. ciazy a co pozniej to nie wiem, ale bog jedyny wie kiedy zajde a w takim tepie tycia to zaraz bede miec 100 kg :baffled:

Dzol ja bym chyba zmniejszyła ten encorton. A miedzy czasie możesz zrobic wynik nk na własna rękę?

reklama
To weź jeden cykl mniejsza dawkę i pózniej zrób wyniki, jak nie bedzie rosło to jeszcze bym zmniejszyła. Tak żeby utrzymywało sie w normach dla staraczek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry