• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja to chyba serio wolalabym sie konkretnie wyrzygac niż ino te mdłości i dźwignie sie cofie sie i tak w kółko , jeszcze sie czuje jakby mnie jakieś chorobsko bralo [emoji19]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]
Oj nie chciałabyś ...mnie po wymiotach telepie jakbym zemdleć miała...

Bum i Nessi współczuje [emoji17]
Ale musicie przetrwać
Najważniejsze że fasolki zdrowo rosną
dacie radę [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

majka mój po 12 godzin robi a ja muszę się małą zająć i jej obiad też zrobić - ale fakt jak się leży to jest lepiej :)

może po dupku takie te mdłości wstrętne ...

Miciurka a dziękuję jest , jest z serduszkiem :) a ty jak tam urodziłaś już ? :)

Ness no co ty , aż tak źle ...

Ja z młodą fakt wymioty od 12tc dopiero no ale to też łóżko + miska i tak dzień w dzień .

+ w nocy spać nie umie i zgage mam już drugą noc

No dopóki człowiek się nie rusza to jako tako da się znieść. Ciężką masz sytuację starego nie ma a i dzieckiem trzeba się zająć ale co zrobić przynajmniej do bałaganu zacznij się przyzwyczajać hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No dopóki człowiek się nie rusza to jako tako da się znieść. Ciężką masz sytuację starego nie ma a i dzieckiem trzeba się zająć ale co zrobić przynajmniej do bałaganu zacznij się przyzwyczajać hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

daj mi spokój z bałaganem , choby rzygać posprzątane muszę mieć bo 2 tygodnie siedziałam w syfie i serio mam dość :D + jeszcze w piątek malowanie :D

Bum Nessi biedne Wy [emoji58]
Bumek a u Was jeszcze remont nie dobił do końca, ehh te malowanie i sprzątanie...

Bum Nessi biedne Wy [emoji58]
Bumek a u Was jeszcze remont nie dobił do końca, ehh te malowanie i sprzątanie...

no niestety dopiero wybraliśmy kolory farb dzisiaj będę zmawiać + fototapeta małej ma przyjechać , więc stoję nawet z od niej pokojem + szafa mi dopiero przyjedzie i łóżko , układanie tych wszystkich ubrań bo my mamy wszystko z P w worach wrrr jak już pokój ten salonowy + małej + łazienki + pomalowanie kuchni nawet bo z tego pyłu to ona też strasznie wygląda się skonćzy na cacy za tą sypialnie chce się Pat wziąść , ale tam to tapetpować chyba będziemy , więc bez żadnych pyłów :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry