• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No zaskakuje, na drugim wątku dziewczynie wyszły pozytywne testy ciążowe w 15 czy 16 dc [emoji50] az jestem ciekawa jak to wyszło [emoji2]

No zaskakuje, na drugim wątku dziewczynie wyszły pozytywne testy ciążowe w 15 czy 16 dc [emoji50] az jestem ciekawa jak to wyszło [emoji2]

cooo ? :D ciekawe :D
może owu wykrył :D

No az czekam na wynik jej bety, bo ciekawa jestem czy zaszła przed okresem czy po czy w... to dopiero zaskoczenie [emoji1] masz mieć owu, a tu ciaza [emoji4]

Bum tak myślałam na początku ale jej wyszły porządne krechy, a Bertha kiedyś robiła ciążowy w owu to tylko cień ciania był.

może faktycznie jest w ciąży , moja siostra przez 2 miesiące też okres normlanie miała o ciąży dowiedziała się późno :)

Nuria a ja już mam w doopie wszystkie bóle i objawy. Bo jak widac nasze organizmy robią co chcą [emoji38]

Agnesis ja tez, ale zawsze gdzies z tylu glowy zapali sie światełko, a moze tym razem sie udalo[emoji23] i tak od cyklu, do cyklu[emoji23]

Pogoda jest mega! Mam +8 stopni, snieg topnieje, zrobilam pranie, wyniosłam pościel. Super jest[emoji4][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć :-)

Współczuje mdłości i wymiotów , ale już niedługo przejdą :-), mnie się teraz zaczęły od nowa w 34 tc tyle że teraz nie są takie męczące .

U mnie tez słonko , jeszcze trosze i będzie wiosna :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry