Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A wiesz ze Jesteś dziś druga osoba która o to pytaAnula Ty w szkole pracujesz ?
Na ulotce clo napisane że po nim owu może być w 11-15 dc, także wszystko możliweJa myśle ze to dopiero jedyny pozytyw jaki mi wyszedł, bo te poprzednie nie były az tak mocne jak ten. No i planowo owu ma być jutro 14dc
Ja przed chwilą też siknelam ale rewelacji to tam chyba nie będzie... a jeszcze na ćwiczeniach tak mnie bolal jajnik że musialam przerwać... szlak ... ciekawe co tam się dziejeAnula ja chyba jutro bede mieć owu [emoji23]
![]()
![]()
Może powinnaś iść na usg...?Ja przed chwilą też siknelam ale rewelacji to tam chyba nie będzie... a jeszcze na ćwiczeniach tak mnie bolal jajnik że musialam przerwać... szlak ... ciekawe co tam się dzieje
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."