reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dla dobra sprawy bzykne[emoji219][emoji219] jeszcze kilka razy i tyle, a co ma być to wiadomo... [emoji6]

reklama
Carmen dziewczyny sie znaja to Ci doradzą. Ja tego nigdy nie bralam to i nie pomogę niestety.
Nostalgie Aniola ogladalas?[emoji4]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie,nie ogladalam.
A jets taki film o aniolach??? Bo ja uwielbiam

W ogole co ja dzis sie naczytalam w tej ksiazce,ta medium opowiada ze jak ktoras z nas straci dziecko,to dusze tych zmarłych dzieci sa tak długo przy nas dopóki dopóty nie zajdziemy w kolejna ciaze, i co lepsze jakos jest napisane ze np.ta jedna.czy dwie duszyczki lacza sie i przychodza na swiat zdrowe i ze zdwojona sila....tyle rzeczy pieknych.jest napisanych.ze lzy sie.same do oczu cisna jak czytam ta ksiazke..

Moze wy w to nie wierzycie,za to ja naladowalam sie pozytywnie.

I co lepsze na prawde jest napisane ze trzeba wierzyc w to,ze kazda z nas zajdzie w upragniona ciaze bo takim mysleniem i pragnieniem przywolujemy te dzieci.

I ponoc prawda jest to,ze duszyczki faktycznie stoja.w.kolejce i ze faktycznie Bog je rozsyla po kolei. Normalnie jestem w szoku. Najaralam sie ze i na mnie przyjdzie kolej.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula ja chyba jutro bede mieć owu [emoji23]
4973370ecb7f92da76966f9529aad9d3.jpg

7d8db2034564ea278796466c72853a42.jpg

Carmen to obejrzyj, tak samo "Niebo istnieje naprawde" tu sie poryczalam nawet[emoji4]
Jutro podesle Ci jeszcze kilka filmow tylko musze poszukac[emoji4]

Ja mam nadzieje ze my w tym roku zajedziemy... Bo mi juz na psyche siada trochę. U mnie na wsi 15 letnia dziewucha jest w ciazy, chodzi i tylko pali wszedzie gdzie sie da. No i czemu taka osoba dostala szanse na dziecko a ja nie... To chyba najbardziej wkurza.
Ehh troche sobie ponarzekalam

Nie,nie ogladalam.
A jets taki film o aniolach??? Bo ja uwielbiam

W ogole co ja dzis sie naczytalam w tej ksiazce,ta medium opowiada ze jak ktoras z nas straci dziecko,to dusze tych zmarłych dzieci sa tak długo przy nas dopóki dopóty nie zajdziemy w kolejna ciaze, i co lepsze jakos jest napisane ze np.ta jedna.czy dwie duszyczki lacza sie i przychodza na swiat zdrowe i ze zdwojona sila....tyle rzeczy pieknych.jest napisanych.ze lzy sie.same do oczu cisna jak czytam ta ksiazke..

Moze wy w to nie wierzycie,za to ja naladowalam sie pozytywnie.

I co lepsze na prawde jest napisane ze trzeba wierzyc w to,ze kazda z nas zajdzie w upragniona ciaze bo takim mysleniem i pragnieniem przywolujemy te dzieci.

I ponoc prawda jest to,ze duszyczki faktycznie stoja.w.kolejce i ze faktycznie Bog je rozsyla po kolei. Normalnie jestem w szoku. Najaralam sie ze i na mnie przyjdzie kolej.

Bo tak jest [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

Cud z nieba obejrzcie [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

reklama
Carmen jest fajny serial "Zaklinaczka duchów" glowna role gra taka fajna, ladna aktorka ktora ma zdolnosc porozumiewania sie z umarlymi duszami ktore np mialy nie wyjasnione sprawy na ziemi i dzieki tej kobiecie te dusze porozumiewaja sie ze swoimi bliskimi. On w tv lecial nawet. Tylko nie wiem czy teraz jest. Ale polecam. Ogladalam i mi sie bardzo podobal.

Do góry