Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie,nie ogladalam.Carmen dziewczyny sie znaja to Ci doradzą. Ja tego nigdy nie bralam to i nie pomogę niestety.
Nostalgie Aniola ogladalas?[emoji4]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ooj,biduloDziewczyny uchrupnał mi sie ząb - jedynka Masakra, jak jak wyglądam![]()
Hmmmm pachnie mi tu duza ilością jaj [emoji23][emoji23][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Anula ja chyba jutro bede mieć owu [emoji23]
![]()
![]()
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Bo tak jest [emoji169]Nie,nie ogladalam.
A jets taki film o aniolach??? Bo ja uwielbiam
W ogole co ja dzis sie naczytalam w tej ksiazce,ta medium opowiada ze jak ktoras z nas straci dziecko,to dusze tych zmarłych dzieci sa tak długo przy nas dopóki dopóty nie zajdziemy w kolejna ciaze, i co lepsze jakos jest napisane ze np.ta jedna.czy dwie duszyczki lacza sie i przychodza na swiat zdrowe i ze zdwojona sila....tyle rzeczy pieknych.jest napisanych.ze lzy sie.same do oczu cisna jak czytam ta ksiazke..
Moze wy w to nie wierzycie,za to ja naladowalam sie pozytywnie.
I co lepsze na prawde jest napisane ze trzeba wierzyc w to,ze kazda z nas zajdzie w upragniona ciaze bo takim mysleniem i pragnieniem przywolujemy te dzieci.
I ponoc prawda jest to,ze duszyczki faktycznie stoja.w.kolejce i ze faktycznie Bog je rozsyla po kolei. Normalnie jestem w szoku. Najaralam sie ze i na mnie przyjdzie kolej.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom