• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się po weekendzie :)
U Nas ok, trochę mamy teraz przepraw z administratorem bloku - robi wałki na fakturach. Dlatego siedzieliśmy z K, oraz sąsiadami w uchwałach :) Nic tylko papiery w weekend :) Za to chyba wszystkie dzieciaki z bloku się przewinęły przez Nasze mieszkanie :D

Moja @ leje się z kazdym dniem coraz bardziej, a dzisiaj już 5 dzień i w teorii powinna słabnąć a nie przybierać na sile o_O w domu muszę nosić podkłady poporodowe, a wiecie jakie to wygodne o_O do pracy jadę uzbrojona w MAXI tampony plus dwie podpaski - no jak kretynka będę chyba wyglądać o_O

Miłego dnia :huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,

julia: trzymaj się dzielnie w tej robocie :)

nessi: ach ci administratorzy :/ Czy oni sądzą, że takie wałki można robić bez konsekwencji :/ Przecież jak się ktoś złapie ( a ludzie coraz częściej sprawdzają to co dostają) to będzie lipa :/ A za takie coś to można chyba nawet kogoś odwołać :/ Mam nadzieję, że twoja @ w końcu osłabnie...Pierwsze po zabiegu mogą być takie dziwaczne niestety :/ Udanego dnia :)

karola: żeby glukoza smakowała jak nie glukoza ;)

xbum: idziesz na prolaktynę?

Jak się wam spało dziewczyny?

KWIECIEŃ:
25.04: Karola - glukoza
25.04: Xbum - prolaktyna

26.04: Tynka - wizyta u lekarza
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

lux: może koszmary masz od hormonów ciążowych :D Stres chyba będzie przed każdą wizytą :/ Niestety. To działa w obie strony, bo jak robisz betę to wiesz, że jest ok jak dobrze przyrasta, jak nie robisz to się stresujesz, a jak robisz i są dziwne przyrosty to też stres...nie ma złotego środka :/ Trzymam kciuki :)

reklama
lux, Tylko spokój może Cię urotować ;) Będzie dobrze, po wizycie już będziesz spokojniejsza.

Do mnie przylazła @ w piątek.
Ale coś było mocno nie tak, wychodziło stamtąd coś (już przed @ dziwnego, o brzydkim zapachu), a w @ to było jeszcze bardziej nasilone tyle, że już wyglądało to jak @.. jakbym gniła od środka, taki zapach.. ;/ Nigdy takiego czegoś nie miałam;/ tak jakby ze środka coś nie wyglądało to na jakąś infekcję tylko jakby coś w srodku we mnie się działo, ale od wczoraj już nic i wszystko ok.

Dzień dobry :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry