• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis - a najfajniejsze jest że z jednej strony chce go obudzić / uświadomić że to sen , ale włącza się tez ludzka / babska ciekawość i łażę z nim po tej jaskini :-0

Mój jest pracoholikiem i jak za dużo pracuje to ma takie sny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no nigdy nie wiadomo co w tej jaskini znajdzie albo kto tam jest i co bedą robić [emoji23][emoji23]

reklama
Dobry[emoji274]
Zasnelam po polnocy dopiero[emoji31] mialam taki glupi sen ze szok. Mialam w domu jakies robaki podobne do karaluchow tylko ze wieksze, i jeden wszedl mi w majtki i mnie ugryzl w cipkę[emoji47] i pozniej wychodzily ze mnie jakies mniejsze robaki chyba dzieci tego co mnie dziabnął[emoji46]
Na koniec te robaki zmienily sie w biedronki.
Cala mokra sie obudzilam tak sie wystraszylam tego snu[emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka pomogę Ci ukryć dowody zbrodni [emoji23]

Najlepsze jest to że ja nie pamiętam żeby mi się cokolwiek śniło
....kurcze żebym tam za dużo nie mowila przez sen [emoji23]

Podjechalam z psem do weterynarza bo coś go w.odbyt Uwiera ,czynne od 10 ,podjeżdżam kilka minut przed a tam kolejka na 20 osób ... kuzwa ...wróciłam,pojadę później jeszcze raz

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry