reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja jak dużo zjem to tez taki brzucho mam [emoji23] ale wiesz ze po clo mozna mieć wlasnie taki jeszcze bardziej wzdety brzuch. A na twarz to moze faktycznie czymś delikatnym jakas szczoteczka czy niezbyt grubym peelingiem, a pózniej krem, ale myśle ze lepiej intensywnie nawilżający niż tlusty. Nawet moze być taki jak dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. Emolium, Oilatum, nie wiem co tam u Was jest.

reklama
Ness [emoji7] uśmiechnij się - jest dobrze ! I tak będzie... swoją drogą rozumiem twoje rozdrażnienie i nerwy ... domyślam się że nie da się nad tym zapanować....

BUM a objawy jakie ma?

Arte oj zjadła bym tej kapusty [emoji39] jutro chyba poczynie ...

Nuria a Cóż to za nuta była?

Mnie m uświadomił że obejrwalo mu się rano a fakt coś belkotal jedząc i nie rozumialam więc opierdzielilam ... nerwowa strasznie jestem dzień cały. .
Kundla obcinalam ten to mnie dopiero wkurzyl [emoji58]

Rene jak się czuje? Młoda zdrowa ?

Agnes śliczne truskawy choć czy smak mają?:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Hejka z rana.A wiec jeśli chodzi o starszą młodą to wczoraj byłyśmy w centrum zdrowia dziecka na długo wyczekiwanej wizycie i chcieli ją położyć na obserwacje na immunologii Ale przez,mój stan zostaje odłożone. Gdyby coś się działo mamy wracać A tak dała taki kalendarz do notowania z obserwacjami.
Druga mała ..hmmmnnn .. ciężki temat Ale wierzę że jest ok i innej opcji nie ma.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja jak dużo zjem to tez taki brzucho mam [emoji23] ale wiesz ze po clo mozna mieć wlasnie taki jeszcze bardziej wzdety brzuch. A na twarz to moze faktycznie czymś delikatnym jakas szczoteczka czy niezbyt grubym peelingiem, a pózniej krem, ale myśle ze lepiej intensywnie nawilżający niż tlusty. Nawet moze być taki jak dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. Emolium, Oilatum, nie wiem co tam u Was jest.

Kurde snilo mi sie,ze moj dzis mnie zdradzal [emoji33][emoji14] ja mu dam,bo w jedna noc z paroma laskami :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka z rana.A wiec jeśli chodzi o starszą młodą to wczoraj byłyśmy w centrum zdrowia dziecka na długo wyczekiwanej wizycie i chcieli ją położyć na obserwacje na immunologii Ale przez,mój stan zostaje odłożone. Gdyby coś się działo mamy wracać A tak dała taki kalendarz do notowania z obserwacjami.
Druga mała ..hmmmnnn .. ciężki temat Ale wierzę że jest ok i innej opcji nie ma.

Rene za Ciebie tez 3mam kciuki kochana !!!!

Witam się z rana chora :-( , jasna dupa przez kaszel i kichanie mam lekkie skurcze , ratuje się czosnkiem , miodem ,herbatą i wodą morską :(.

Rene - dużo zdrówka życzę dla małej !!!!

Carmen- ładne sny masz hehe , a ładne w ogóle były ?

Czy ktoś coś testuje ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uff to nie jestem sama z ta bebzą [emoji23][emoji23]
Mam krem na atopowe zapalenie skory bo mala cierpi...
Kurde snilo mi sie,ze moj dzis mnie zdradzal [emoji33][emoji14] ja mu dam,bo w jedna noc z paroma laskami :/

Uwierz mi ze miałam gorszy sen - byłam u dentysty.

Za to m mówi że dałam się na niego przez sen i mowilam że dowody zbrodni schowalam hahah chyba go zaciukałam[emoji23] choć nie pamiętam nic [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula- hehe biedny teraz się będzie zastanawiał jakie dowody zbrodni schowałaś:-)

Mój czasami ma takie sny że mnie budzi i gada do mnie , nawet zdarza się mu zciągnąć mnie z łóżka i spacerować po mieszkaniu bo wydaje się mu że chodzimy po jaskini :-/

Anula- hehe biedny teraz się będzie zastanawiał jakie dowody zbrodni schowałaś:-)

Mój czasami ma takie sny że mnie budzi i gada do mnie , nawet zdarza się mu zciągnąć mnie z łóżka i spacerować po mieszkaniu bo wydaje się mu że chodzimy po jaskini :-/

Kuwa po jaskini. Jebłam [emoji23][emoji23][emoji23]

Anula dentysta mówisz gorszy niż zdradzający maz [emoji38][emoji38][emoji16]
Niech sie boi ze możesz go dopaść z siekiera [emoji12]

Rene trzeba wierzyć, ze wszystko jest i bedzie dobrze. Trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji8]

reklama
Agnesis - a najfajniejsze jest że z jednej strony chce go obudzić / uświadomić że to sen , ale włącza się tez ludzka / babska ciekawość i łażę z nim po tej jaskini :-0

Mój jest pracoholikiem i jak za dużo pracuje to ma takie sny

Do góry