• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witajcie

Dotarłam niedawno do domu[emoji16]
Postaram się poczytać
Widzę że Arte testuje
Trzymam kciuki Słońce [emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Arte gratuluję znalezienia pracy [emoji106][emoji106][emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Test nie pozostawia złudzeń :-)

Owu nie było i ciąży nie ma...

1488900731-aaaaaa.jpeg

1488900738-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Test nie pozostawia złudzeń :-)

Owu nie było i ciąży nie ma...

1488900731-aaaaaa.jpeg

1488900738-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
[emoji17][emoji17]
Przykro mi
Ale walczymy dalej [emoji123][emoji123][emoji123]

[emoji17][emoji17]
Przykro mi
Ale walczymy dalej [emoji123][emoji123][emoji123]

Nio teraz zastrzyki zaczynam, wiedziałam że będzie biel - to było tylko do potwierdzenia bo musiałam zrobić :D

reklama
Arte no teraz po zastrzykach na pewno będzie piękna owu:-)

Carmen długo jeszcze będzie cię męczył ten dentysta? Też nie cierpię tam chodzić. Chyba bardziej się boję grzebania w zębach niż porodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry