• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Właśnie przeszło u nas gradobicie :-P

1488902268-aaaaaa.jpeg

Majka no zobaczymy. Może zrobią nam zmiany razem :-) do tego jeszcze dojdzie aplikacja zastrzyków... Jakoś będziemy musieli wszystko zgrać. No i wizyty na usg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Właśnie przeszło u nas gradobicie :-P

1488902268-aaaaaa.jpeg

Majka no zobaczymy. Może zrobią nam zmiany razem :-) do tego jeszcze dojdzie aplikacja zastrzyków... Jakoś będziemy musieli wszystko zgrać. No i wizyty na usg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
No to skomplikowany czas przed wami oby i owocny [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte no teraz po zastrzykach na pewno będzie piękna owu:-)

Carmen długo jeszcze będzie cię męczył ten dentysta? Też nie cierpię tam chodzić. Chyba bardziej się boję grzebania w zębach niż porodu.
Za tydzien mi wezmie forme zeba tego co.bedzie juz na stale.
I pozniej zostalo do sprawdzenia po lewej stronie co tam jest [emoji1][emoji1] mam nadzieję,ze.znowu nie.nerwy do wyciagania bo.az tak fajnie nie bylo [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte gratuluję pracy !!! :) I czekamy na zastrzyki :) Tym razem musi się udać!

Carmen...rano chcę tu testa oglądać :P

Bum poka efekty remonta ...

U Nas K chce robić remont sypialni w 2 dni. Malowanie, zmiana panela, zerwanie fototapety, zakup nowego wyrka do spania. Musimy zrobić kącik dla malucha ....a miejsca brak.

Carmen...rano chcę tu testa oglądać [emoji14]

U Nas K chce robić remont sypialni w 2 dni. Malowanie, zmiana panela, zerwanie fototapety, zakup nowego wyrka do spania. Musimy zrobić kącik dla malucha ....a miejsca brak.
Jutro pocykam , dzisiaj mam dzień bałaganu [emoji23][emoji23] a teściowa jutro przychodzi z teściem a misie nie chce sprzątac [emoji48]

2 dni ? To ten twoj chłop expresowy moj jeszcze kuchni nie pomalowal [emoji52]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
10t0d [emoji235]

Carmen...rano chcę tu testa oglądać [emoji14]

Nessi ja Cie lovam, ale co ty chcesz ogladac ??

Lubujesz sie w vizirach ?? [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry