• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patrzcie co znalazlam na fejsie ;)
1489156898-aaaaaa.jpeg
1489156917-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen - szkoda ze szyjka się obniżyła ale @ jeszcze nie ma , No ja zaraz tez sobie loda nałożę :-)

Brzuch mi się obniżył i mam więcej miejsca w żołądku , od rana chodzę i jem :-)

Bum- zupka wyglada smakowicie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem,ze miesiaczki nie ma ale jak juz.nie wzielam progesteronu to jutro niestety siupnie.
Zreszta mam to w doo...[emoji14]
Za niedługo wylatuje,moze odstresuje sie i jak przylece wypoczeta to moze.akurat zaciaze.

Zreszta my nie wiemy kiedy zajdziemy,my o tym.nie decydujemy tylko SILA WYZSZA TAM U GÓRY [emoji4]

Ale dzis goraco we wloszech
Niektorzy na krotkich spodenkach ahaha

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zimno i zachmurzone od rana.
Carmen dawaj troche tego slonca![emoji7]
Ja sie zbieram do lekarza bo sie miejsce zwolnilo i jade wczesniej niech mi daje cos od nosa kaszlu i bolu gardla bo umrę[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen - szkoda ze szyjka się obniżyła ale @ jeszcze nie ma , No ja zaraz tez sobie loda nałożę :-)

Brzuch mi się obniżył i mam więcej miejsca w żołądku , od rana chodzę i jem :-)

Bum- zupka wyglada smakowicie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już Ci się obniżył?

Ja trochę połaziłam a pół dnia u koleżanki. Teraz nie rusze ani ręką ani nogą. Mi już te całe jedzenie tak obrzydło że szok [emoji44] nie mam chęci do gotowania i żadna siła mnie nie zmusi (dzisiaj) . Kilka godzin przy garach, chwila jedzenia, reszta do wywalenia i tyle z tego jest. Już dawno mówiłam że powinni wymyślić jakieś tabletki zamiast posiłku, co to by było za życie....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry