• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Na pierwszym zdjeciu to praktycznie po minucie, a na drugim po 3

Nawet nie placze, w takim qrwa szoku jestem.

Jak mala mleko pila zostawilam ja sama i polecialam do apteki, facet zyczyl mi powodzenia takze wiecie dziewczynki, bedziemy mieli dziecko kur...a mac. Ooo wlasnie teraz jak wam pisze to placze, bo sie z wami zzylam [emoji173]
1489222033-aaaaaa.jpeg

1489222043-aaaaaa.jpeg

A tu ten apteczny

Bog mnie wysluchal [emoji33][emoji33][emoji33]
1489222081-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję mordeczko i trzymam kciuki za bejbika :*
Ale czad :)
Jesteś listopadówką :D

reklama
Carmen AAAAAAAAAA
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Aż się wzruszyłam [emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mam nadzieje,ze bedzie dobrze

Jestem.w szoku kurde ta szyjka.tak mnie wkurw.....la wczoraj a dzis sie zawinela

Dzien przed odlotem pojde do gina,moze cos wyluka a jak nie to pojde z mama w pl na wizyte bo ona nigdy bobaska nie widziala.wiec bedzie sie cieszyc [emoji7]

Mam nadzieje,ze nie zaszkodze ale z drugiej strony lot trwa krotko...bo ponoc nie mozna leciec w pierwszym trymestrze....

Carmen gratulacje [emoji38]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dziekuje za gratulacje jestem z deczka ścięta i nie dowierzam, wszystko mi z rak leci
A wczoraj przez ta szyjke nawet zapalilam głupia ja
Czyli dziewczyny lutke aplikuje caly czas ???
Jednak mi dopomogla ta lutka i to clo
Lekarzowi z tej radosci zawieze butle wódki polskiej [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry