• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
O ja pirdoooooo..... Aaaaaaaaaale się cieszę! GRATULACJE jednak do puki nie ma @ jest nadzieja! ja też w udanym cyklu ryczałam jak plamiłam że już nic z tego a tu taka niespodzianka. Piękne krechy spokojnych 9 miesięcy! Dbaj o siebie maleńka, odliczania czas start!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Garstka już nas została widzę ... jakieś 6 szt ....

Ness ,Bum żyje żyje.... ale staram się funkcjonować w miarę normalnie.... choć wczoraj wszystko zaburzylo mój system ...byliśmy u kuzynki ,jest w 34 tyg ciąży ... pokazywała też wszystkie ubranka i na dobitke pomacalam sobie brzucha [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Carmen ja pier... az mi łzy poleciały [emoji44] normalnie szok szok gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] nie mogę wyjsć z podziwu [emoji7][emoji7][emoji7]

Garstka już nas została widzę ... jakieś 6 szt ....

Ness ,Bum żyje żyje.... ale staram się funkcjonować w miarę normalnie.... choć wczoraj wszystko zaburzylo mój system ...byliśmy u kuzynki ,jest w 34 tyg ciąży ... pokazywała też wszystkie ubranka i na dobitke pomacalam sobie brzucha [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Oby Carmen odczarowała forum [emoji12][emoji110][emoji110][emoji110]

I my się doczekamy [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Hejka!
Carmen dzięki tobie mam piękny początek dnia! Gratulacje kochanie! Mówiłam Ci, że ja też miałam bardzo nisko szyjkę! Kreski przepiękne!!!!:-* rośnij zdrowo do listopada. Na kiedy termin wypada?

Anula, Agnesis jesteście następne w kolejce:-)

Nessi, Majka róbcie interes i szyjcie na zamówienie:-) już pierwszą klientkę na pewno będziecie miały, bo jak zobaczyłam ile muszę zapłacić za ochraniacz, kocyk i poduszkę minky to mnie wcięło. Wolę wam zapłacić.

Carmen a mowilam ! [emoji171][emoji171][emoji171]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry