NeSSi
Moderatorka
Tylko poczekaj aż ostygnie, bo ja na efekt końcowy czekam czyli puder hahaNess nie Kuś , bo wiesz że mieszkasz niedaleko i w każdej chwili mogę być [emoji13]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko poczekaj aż ostygnie, bo ja na efekt końcowy czekam czyli puder hahaNess nie Kuś , bo wiesz że mieszkasz niedaleko i w każdej chwili mogę być [emoji13]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie wczoraj pocieszalam, maz mnie pocieszalCarmen o zesz ku*wa mac ale wiadomość!! kochana super![emoji7] ciesze sie jak glupia do telefonu!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Az mi glupio ze Cie wczoraj pocieszalam z powodu nadchodzacego okresu[emoji54][emoji23]
Aaaaaaaaale super!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej mi jest jak zaglądam raz na jakiś czas ... kibicuje wam nieustannie,ale czym mniej tu jestem tym mniej myślę i zajmuje się wszystkim innym ... bo mój weteranizm już mi uszami wylatuje ... zaplanowałam sobie czas na najbliższe 8 tygodni i działam wg schematu...nie. Można. Mieć wszystkiego [emoji6]AnuśWhy ?
Ale daj znać chociaż od czasu do czasu, że wszystko OKLepiej mi jest jak zaglądam raz na jakiś czas ... kibicuje wam nieustannie,ale czym mniej tu jestem tym mniej myślę i zajmuje się wszystkim innym ... bo mój weteranizm już mi uszami wylatuje ... zaplanowałam sobie czas na najbliższe 8 tygodni i działam wg schematu...nie. Można. Mieć wszystkiego [emoji6]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."