• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Super pomysł z tymi bucikami też mi się zawsze marzyło żeby tak zrobić tylko ze ja nie wytrzymałam pięciu minut a mój na widok testu i tak nie wierzył. Raz już miałam pozytywny i sprawa się rypła. Musiałam jechać na krew i dopiero uwierzył [emoji23] Za to dzieciom zrobiłam niespodziankę [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Super pomysł z tymi bucikami też mi się zawsze marzyło żeby tak zrobić tylko ze ja nie wytrzymałam pięciu minut a mój na widok testu i tak nie wierzył. Raz już miałam pozytywny i sprawa się rypła. Musiałam jechać na krew i dopiero uwierzył [emoji23] Za to dzieciom zrobiłam niespodziankę [emoji16]

A wiesz,ze ja 7 cykli czekalam.na kreski i nigdy nie bylo. Dzis wyobraz sobie,ze jak mi wyszla kreska to nie wierzylam,ale w taki sposob ze mowilam ze sie pomylil!!! Polecialam po ten drugi bo myslalam,ze kupilam bubel.z.netu ale jak.sie okazalo test byl faktycznie dobry eeehehee.
Zadzwonilam do gina,cieszyl sie i mowil.ze mam byc spokojna i sie nie przemeczac i ze gowien nie mam zajadac ahhahaa
24 marca ide dzień przed odlotem.
Powuedzial,ze do polski moge leciec spokojnie.i ze.nic sie nie stanie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz,ze ja 7 cykli czekalam.na kreski i nigdy nie bylo. Dzis wyobraz sobie,ze jak mi wyszla kreska to nie wierzylam,ale w taki sposob ze mowilam ze sie pomylil!!! Polecialam po ten drugi bo myslalam,ze kupilam bubel.z.netu ale jak.sie okazalo test byl faktycznie dobry eeehehee.
Zadzwonilam do gina,cieszyl sie i mowil.ze mam byc spokojna i sie nie przemeczac i ze gowien nie mam zajadac ahhahaa
24 marca ide dzień przed odlotem.
Powuedzial,ze do polski moge leciec spokojnie.i ze.nic sie nie stanie

No to długo sobie w nowych portach nie połazisz [emoji23] ja do wyników z krwi chyba 7 testów zrobiłam hehehe no nic tylko się teraz cieszyć na luzaczku i do przodu. Ale ci się udało na sam wyjazd. Ile będziesz w pl?

Nie dawno weszlam do domu , mnostwo ******* a kurtki nie kupiłam, muszę z neta zamówić..
Ale wychaczylam takie cudenko neutralne za jedyne 12zł na targu [emoji171]
1489240583-aaaaaa.jpeg

W pon jade do pepco i juz sie boje tego szału na ubranka [emoji23]

A teraz druga część dnia - jedziemy do tesciowej

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

Carmen mega się cieszę z twojego szczęścia [emoji169]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

reklama
Na pierwszym zdjeciu to praktycznie po minucie, a na drugim po 3

Nawet nie placze, w takim qrwa szoku jestem.

Jak mala mleko pila zostawilam ja sama i polecialam do apteki, facet zyczyl mi powodzenia takze wiecie dziewczynki, bedziemy mieli dziecko kur...a mac. Ooo wlasnie teraz jak wam pisze to placze, bo sie z wami zzylam [emoji173]
1489222033-aaaaaa.jpeg

1489222043-aaaaaa.jpeg

A tu ten apteczny

Bog mnie wysluchal [emoji33][emoji33][emoji33]
1489222081-aaaaaa.jpeg

Gratuluję :) wiedziałam że pierwsza z nas PCOSowiczek zajdziesz, cieszę się Twoim szczęściem. Czekam na swoje....może gdzieś tam jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry