• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis a na dlugo planujecie zawiesić starania?
Carmen [emoji23][emoji23] szacun, ja bym nie wytrzymala z taka nowina[emoji23]
Tak mi sie nie chce ale chyba jeszcze dzis zalicze seks, tak dla pewnosci[emoji23][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciazy dowiedzial sie pp zwyklym tescie, teraz chcialabym jakoś tak orginalnie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi nie chcialabys zobaczyć tego, co ja mam dla mego dziecia[emoji23] ktorego nie ma, i zapewne jeszcze jakis czas nie będzie. Zanim dotrze do mnie jakiś cud to hoho[emoji23][emoji23]
Ale ja jestem walnieta, i musze czasami cos kupić[emoji23]
Wydalo sie[emoji23]

Nuria- oj tam wcale nie jesteś walnięta , ja kupowałam pare lat przed planowaniem poprostu w czymś się zakochałam i tyle :-)

Agnesis - tylko ty nam nie uciekaj !!! Wchodź , czytaj , pisz :-)

Carmen- No jak mięsko zbadane to niby można , ale bezpieczniej jest odpuścić surowe bo nie wiadomo w jakich warunkach , chodź ja w tej ciąży tez skusiłam się na surowe sushi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis a na dlugo planujecie zawiesić starania?
Carmen [emoji23][emoji23] szacun, ja bym nie wytrzymala z taka nowina[emoji23]
Tak mi sie nie chce ale chyba jeszcze dzis zalicze seks, tak dla pewnosci[emoji23][emoji106]

A nie wiadomo. Kobieta zmienia jest wiec wiesz [emoji23]
Dzis byliśmy w centrum handlowym i poszliśmy cos zjeść. Moj chińczyka, ja z młodym kfc. Chodził taki facet brudny, smierdzacy, zbieral resztki ze stołów, co kto nie dojadł, dorwał kubełek z resztkami kurczaka i usiadł niedaleko nas. Ludzie patrzyli sie na niego z obrzydzeniem, bo faktycznie śmierdziało z deka, ale myśle kuźwa na co tu sie patrzeć. W końcu ochroniarz przylazł i chciał go wywalić, bo sie ktoś poskarżył. Mowię do niego "zostaw człowieka, siedzi je, krzywdy nikomu nie robi. Nic nie ukradł, nie robi nic złego." A ten do mnie ze śmierdzi i klienci sie skarżą. Mowię "tak to pokaz mi którzy" i pytam "a ty gościu i szanowni klienci wiedza gdzie bedą jutro? Moze pod mostem. Zycie zmienia sie w jednej sekundzie i zostaw tego człowieka w spokoju" młody nie zjadł kanapki, moj chłop tez pół boxa zostawił i pytam sie gościa jest pan głodny? Mowi ze tak, pokazuje co mam mowi ze chce i oddałam mu to żarcie, a teraz żałuje ze jezzcze chociaż z 10zl mu nie dalam, ale tylko kartę miałam i nie pomyślałam w ogóle tak mnie wkurzyli ludzie. Bo tak naprawdę nie śmierdziało az tak mocno, siedziałam metr od niego i jakoś mnie to nie ruszyło. Ehh.

A nie wiadomo. Kobieta zmienia jest wiec wiesz [emoji23]
Dzis byliśmy w centrum handlowym i poszliśmy cos zjeść. Moj chińczyka, ja z młodym kfc. Chodził taki facet brudny, smierdzacy, zbieral resztki ze stołów, co kto nie dojadł, dorwał kubełek z resztkami kurczaka i usiadł niedaleko nas. Ludzie patrzyli sie na niego z obrzydzeniem, bo faktycznie śmierdziało z deka, ale myśle kuźwa na co tu sie patrzeć. W końcu ochroniarz przylazł i chciał go wywalić, bo sie ktoś poskarżył. Mowię do niego "zostaw człowieka, siedzi je, krzywdy nikomu nie robi. Nic nie ukradł, nie robi nic złego." A ten do mnie ze śmierdzi i klienci sie skarżą. Mowię "tak to pokaz mi którzy" i pytam "a ty gościu i szanowni klienci wiedza gdzie bedą jutro? Moze pod mostem. Zycie zmienia sie w jednej sekundzie i zostaw tego człowieka w spokoju" młody nie zjadł kanapki, moj chłop tez pół boxa zostawił i pytam sie gościa jest pan głodny? Mowi ze tak, pokazuje co mam mowi ze chce i oddałam mu to żarcie, a teraz żałuje ze jezzcze chociaż z 10zl mu nie dalam, ale tylko kartę miałam i nie pomyślałam w ogóle tak mnie wkurzyli ludzie. Bo tak naprawdę nie śmierdziało az tak mocno, siedziałam metr od niego i jakoś mnie to nie ruszyło. Ehh.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nati młody do mnie po wszystkim mówi "nienacierpie cie" bo wiecie oddałam jego kanapkę, myslal ze zawiozę mu ją do domu. Tłumacze mu "masz w domu jedzenie, mamy pieniądze, będziesz głodny to zjesz to co będziesz chciał, a pan jest biedny i nie ma jedzenia wiec jemu bardziej sie przyda" i dopiero przyznał mi racje.
Rene niektórzy to by spod siebie zjedli byleby nikomu nic nie dac.

Strasznie mi szkoda takich ludzi. Ja zawsze jak widze gdzies kolo marketu jakiegos bezdomnego to daje kase, ale moj mnie za to opiernicza i z reguly jak jes t ze mna to kupujemy cos do jedzenia dla takiego czlowieka.
Najgorsze sa chyba matki z dziećmi..ja kiedys chodzac do szkoly jeszcze szlam po cos do jedzenia do biedronki. I kolo niej siedziala na kocu jakas babka z malym dzieckiem i zebrala. I zamiast sobie to im kupilam pare bułek, picie, takie pale paszteciki i batona dla tego dziecka. Na tyle tylko mialam kasy. Wychodzac dalam im to, i ta matka wziela to i powiedziala "tylko tyle?...odeszlam bez słowa[emoji17]
I badz tu dobry[emoji54]

reklama
Nuria- oj tam wcale nie jesteś walnięta , ja kupowałam pare lat przed planowaniem poprostu w czymś się zakochałam i tyle :-)

Agnesis - tylko ty nam nie uciekaj !!! Wchodź , czytaj , pisz :-)

Carmen- No jak mięsko zbadane to niby można , ale bezpieczniej jest odpuścić surowe bo nie wiadomo w jakich warunkach , chodź ja w tej ciąży tez skusiłam się na surowe sushi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie miesko z pewnego zrodla
W tyg tez jadlam surowe mieso do klopsow i jeszcze o niczym nie wiedzialam.
Teraz juz po, trudno [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry