• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen rok temu tez kupiłam sobie dwie pary spodni w rozmiarze xs i dwa tygodnie pózniej zobaczyłam dwie kreski. Miesiac w nich pochodziłam i wciąż czekają az mi sie w nie dupa zmieści spowrotem [emoji23]
Ale mam ambitne plany i niedługo bedą w sam raz [emoji16]

reklama
Hejka!
Carmen dzięki tobie mam piękny początek dnia! Gratulacje kochanie! Mówiłam Ci, że ja też miałam bardzo nisko szyjkę! Kreski przepiękne!!!!:-* rośnij zdrowo do listopada. Na kiedy termin wypada?

Anula, Agnesis jesteście następne w kolejce:-)

Nessi, Majka róbcie interes i szyjcie na zamówienie:-) już pierwszą klientkę na pewno będziecie miały, bo jak zobaczyłam ile muszę zapłacić za ochraniacz, kocyk i poduszkę minky to mnie wcięło. Wolę wam zapłacić.

Ja z kolejki już wyszłam. Oddaje pierwszeństwo reszcie dziewczyn [emoji6] nie ma starań, nie bedzie ciazy. Z Anula po bułki postoje [emoji16]
Kiedy kto testuje? To zajrzę jeszcze [emoji4]

Agnesis nie mow tak[emoji23] wiesz ze los lubi platac figle[emoji7] takze wiesz...[emoji173]
Ja za ok 2 tyg mam termin @, ale spokojnie u mnie nic nie będzie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis nie mow tak[emoji23] wiesz ze los lubi platac figle[emoji7] takze wiesz...[emoji173]
Ja za ok 2 tyg mam termin @, ale spokojnie u mnie nic nie będzie[emoji23]

Nuria ale my sie zabezpieczamy [emoji106][emoji4] bynajmniej na razie [emoji6]

Nuria ale my sie zabezpieczamy [emoji106][emoji4] bynajmniej na razie [emoji6]

Nim się obejrzymy to wróciss do nas bo czas szybko mija [emoji16][emoji16][emoji16]

Mnie ostatnio coraz szybciej i to za szybko [emoji17][emoji52]

My dzis na,19 idziemy na parapetówkę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dziewczyny,pojechalam z moim na zakupy. Dla picu kupiłam podpaski.
Teraz.jak wrocilosmy mowi : nie.wierze,ze.masz okres. A ja mowie to co ci mam tampona.pokazac. wlozylam podpaske zeby bylo cos.grubszego widać. Jutro bedzie mnial niespodzianke,a jAk mnie wku...rwi to nic mu jutro nie powiem.
Siedze i zazeram surowe miecho.z rukola i z garana padano....mmmm tak mnie ciagnie na slonizne ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,pojechalam z moim na zakupy. Dla picu kupiłam podpaski.
Teraz.jak wrocilosmy mowi : nie.wierze,ze.masz okres. A ja mowie to co ci mam tampona.pokazac. wlozylam podpaske zeby bylo cos.grubszego widać. Jutro bedzie mnial niespodzianke,a j mnie wku...rwi to nic mu jutro nie powiem.
Siedze i zazeram surowe miecho.z rukola i z garana padano....mmmm tak mnie ciagnie na slonizne ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Surowego nie można w ciąży jeść :)

Nie dawno weszlam do domu , mnostwo ******* a kurtki nie kupiłam, muszę z neta zamówić..
Ale wychaczylam takie cudenko neutralne za jedyne 12zł na targu [emoji171]
1489240583-aaaaaa.jpeg

W pon jade do pepco i juz sie boje tego szału na ubranka [emoji23]

A teraz druga część dnia - jedziemy do tesciowej

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]
Majka hahah patrz następna :D

reklama
Agnesis a na dlugo planujecie zawiesić starania?
Carmen [emoji23][emoji23] szacun, ja bym nie wytrzymala z taka nowina[emoji23]
Tak mi sie nie chce ale chyba jeszcze dzis zalicze seks, tak dla pewnosci[emoji23][emoji106]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry