• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lepiej mi jest jak zaglądam raz na jakiś czas ... kibicuje wam nieustannie,ale czym mniej tu jestem tym mniej myślę i zajmuje się wszystkim innym ... bo mój weteranizm już mi uszami wylatuje ... zaplanowałam sobie czas na najbliższe 8 tygodni i działam wg schematu...nie. Można. Mieć wszystkiego [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
W jakims stopniu wiem co czujesz, wiem ze sie dluzej starasz ode mnie ale TOBIE jak i RESZCIE DZIEWCZYN tez kibicuje [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mum to by bylo zbyt piękne[emoji23]
Calkiem zapomnialam o tym dongu. Pije ziolka od Bum, ale kupie i donga na przyszly cykl[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tak myslalam,zeby jutro isc do centrum i buciki biale kupic z kartonikiem.w ksztalcie serduszka i tam zapakowac te testy.
W sumie to on jest ojcem dziecka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Moja mama dzis rano sie dowiedziala i moj brat, tesciowa przy tej ciazy bedzie na koncu.z racji tego,ze o malej wiedziala pierwsza ahaha [emoji14][emoji14]

reklama
Tak myslalam,zeby jutro isc do centrum i buciki biale kupic z kartonikiem.w ksztalcie serduszka i tam zapakowac te testy.
W sumie to on jest ojcem dziecka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Moja mama dzis rano sie dowiedziala i moj brat, tesciowa przy tej ciazy bedzie na koncu.z racji tego,ze o malej wiedziala pierwsza ahaha [emoji14][emoji14]

Świetny pomysł [emoji106]

Ja bym nie wytrzymała zeby mężpwi nie powiedzieć, zwłaszcza że pewnie by się domyślił
Czesem mi się wydaje że śledzi mój cykl badziej niż ja [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja nawet nie wiek który mam dc [emoji12][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry