Carmen24
Fanka BB :)
Nie, jeszcze zataje 24 pojde do gina bo 25 mam wylot,nie wydaje mi sie zeby jeszcze cos bylo ale pojde....
Poki co musze ukryc,no chyba ze zaczne zygac a tego sie boje
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, jeszcze zataje 24 pojde do gina bo 25 mam wylot,nie wydaje mi sie zeby jeszcze cos bylo ale pojde....
W jakims stopniu wiem co czujesz, wiem ze sie dluzej starasz ode mnie ale TOBIE jak i RESZCIE DZIEWCZYN tez kibicuje [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]Lepiej mi jest jak zaglądam raz na jakiś czas ... kibicuje wam nieustannie,ale czym mniej tu jestem tym mniej myślę i zajmuje się wszystkim innym ... bo mój weteranizm już mi uszami wylatuje ... zaplanowałam sobie czas na najbliższe 8 tygodni i działam wg schematu...nie. Można. Mieć wszystkiego [emoji6]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Świetny pomysł [emoji106]Tak myslalam,zeby jutro isc do centrum i buciki biale kupic z kartonikiem.w ksztalcie serduszka i tam zapakowac te testy.
W sumie to on jest ojcem dziecka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Moja mama dzis rano sie dowiedziala i moj brat, tesciowa przy tej ciazy bedzie na koncu.z racji tego,ze o malej wiedziala pierwsza ahaha [emoji14][emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom