• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

moniusia: ja stawiam na kłopoty z owulacją ;) Myślę, że to kwestia dobrze dobranej stymulacji. No i będę chciała zrobić sobie drożność, żeby być pewnym co i jak. O to już na górze możecie mieszkać :D Ramki to ważna część :D Wybieraj, wybieraj ;)

lux: a ten ząb to do kanałowego czy coś? Że ruszyć teraz nie może?

reklama
moniusia: ja stawiam na kłopoty z owulacją ;) Myślę, że to kwestia dobrze dobranej stymulacji. No i będę chciała zrobić sobie drożność, żeby być pewnym co i jak. O to już na górze możecie mieszkać :D Ramki to ważna część :D Wybieraj, wybieraj ;)

lux: a ten ząb to do kanałowego czy coś? Że ruszyć teraz nie może?
do wyrwania, on zaraz che rwac, chyba poszukam innego dentysty, bo kuzwa zab ma malutka dziurke i ropa sie zaczela gromadzic na dziasle...nie boli a ni nic, ale wolalam to z nim skonsultowac

lux: myślę, że dobry pomysł, żeby skonsultować. Ale dał jakiś środek przeciwbakteryjny albo coś? Dentyści różnie podchodzą do leczenia mocno zajętych próchnicą zębów: jedni kanałowo ratują (jak jest co ratować) a inni wyrywają :|

lux: myślę, że dobry pomysł, żeby skonsultować. Ale dał jakiś środek przeciwbakteryjny albo coś? Dentyści różnie podchodzą do leczenia mocno zajętych próchnicą zębów: jedni kanałowo ratują (jak jest co ratować) a inni wyrywają :|
kuzwa on go nawet porzadnie nie obejrzal!!! a jak bym prywatnie poszla to by mi w dupe wlazl, bo pamketam jak prywatnie chodzilam do niego...szok, nic mi nie przepisal bo uznal zeba za martwy

lux: jak ja nie znoszę takich akcji, że jak prywatnie się idzie to wszystko cacy a jak na nfz to robią łaskę :/ Jak ząb martwy to skąd ta ropa?
pytam sie go o to samo, ze skoro zab martwy a dziurka maluska to skad ta ropa?! to powiedzial, ze wyszla bo zab jest chory (niech sie zastanowi martwy czy chory) i juz i odesla mnie z kwitkiem, czy ja jakas glupia jestem, czy co?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry