• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi zdrowia dla synusia [emoji4]

Oleczka no nie robię teraz , zrobię wieczorem i obejrzymy co tam słychać będzie [emoji16]

Dzień dobry tak poza tym [emoji6]
Noc nie spalam oczywiście malej klaki wychodzą i noc była masakryczna , czopki przeciw bólowe tylko na godzinę ...
O 11 wstalam na szybciorka obiad , bulki P do pracy i zaraz małą uspac i ja tez chyba ide znow na drzemke [emoji12]

A jutro idziemy na urodziny [emoji3]

reklama
Lux musisz sie przyzwyczaic , ze kobiety w ciąży w dzisiejszych czasach są tak samo traktowane jak normlana kobieta czy człowiek ... Niestety ja ze swoją ciążą miałam podobnie i wszędzie tylko było że ciąża to nie choroba ..
Wiec jeszcze jak nie ma wielkiego brzucha to odpuścić wsrto i się nie odzywać [emoji6]

Nessi zdrowia dla synusia [emoji4]

Oleczka no nie robię teraz , zrobię wieczorem i obejrzymy co tam słychać będzie [emoji16]

Dzień dobry tak poza tym [emoji6]
Noc nie spalam oczywiście malej klaki wychodzą i noc była masakryczna , czopki przeciw bólowe tylko na godzinę ...
O 11 wstalam na szybciorka obiad , bulki P do pracy i zaraz małą uspac i ja tez chyba ide znow na drzemke [emoji12]

A jutro idziemy na urodziny [emoji3]
oj to ciezka noc byla :oo: dobrz, ze masz mozliwosc sie zdrezmnac

Lux musisz sie przyzwyczaic , ze kobiety w ciąży w dzisiejszych czasach są tak samo traktowane jak normlana kobieta czy człowiek ... Niestety ja ze swoją ciążą miałam podobnie i wszędzie tylko było że ciąża to nie choroba ..
Wiec jeszcze jak nie ma wielkiego brzucha to odpuścić wsrto i się nie odzywać [emoji6]
ja sie nie pozwole tak traktowac i tu nie chodzi o ciaze tylko o sam fakt jak on mnie potraktowal

xbum: o to nocka pełna emocji :) Ale zdrzemniesz się i wrócisz do żywych :) A małej jak już wszystkie ząbki wyjdą to będzie lepiej :P

lux: o tyle dobrze, że powinni cię przyjąć gdzie tylko będziesz chciała, więc korzystaj i skonsultuj z jakimś normalnym stomatologiem, bo tamten to już na straty :P

xbum: o to nocka pełna emocji :) Ale zdrzemniesz się i wrócisz do żywych :) A małej jak już wszystkie ząbki wyjdą to będzie lepiej :p

lux: o tyle dobrze, że powinni cię przyjąć gdzie tylko będziesz chciała, więc korzystaj i skonsultuj z jakimś normalnym stomatologiem, bo tamten to już na straty :p
ja mu opinie wystawie, ale bratowa pisala, ze mam se kupic densosept taki plyn na stany zapalne zebow dobry jest

Lux co za buc ale ja wszędzie chodzę prywatnie

Xbumx czekam :p u mnie Zuzia łagodnie przechodziła wychodzenie zębów :)

Zarejestrowalam się do endo na 24 maja :OOo szok szukam jakiegoś na już

Moje ciśnienie 140/80

reklama
Jugoslawa no właśnie zazwyczaj mam normalne a dziś u położnej byłam i aż dwa razy mi mierzyła i ciągle takie same i mam mierzyć sobie codziennie cisnienie... A o endo to tylko w szoku byłam teraz do dzwonilam się do drugiego i termin na 14lipca także muszę pozostać u tego na 24 mają chyba się nic nie stanie hm?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry