• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Julia to może masz coś z kanalikami ? ...
Mój P ma taka dziwną sytuacje , że od małego walczył z zatokami a coś ma z kanalikami i musi do zywotnie brać rutinoscorbin jak nie bierze , od razu go boli jak na zatooki [emoji57]

julia: mi na dłuższą metę pomaga ziołowy sinupret, jak wybiorę przez minimum 3 tygodnie to ładnie oczyszcza. Tylko trzeba pić wtedy więcej, bo to lek, który do poprawnego działania potrzebuje płynów. Tylko to długoterminowe, bo doraźnie to czuję ulgę dopiero po 4-5 dniach stosowania...

Problemy z zatokami ma bardzo dużo ludzi, bo większość z nas nie ma idealnie prostej przegrody nosowej. A ona jak jest nawet nieznacznie skrzywiona utrudnia odpływ wydzieliny. Tak mi kiedyś tłumaczył laryngolog :|

Jugo,Bum a miło że pytacie .... u mnie pogoda kiepska,teraz akurat słońce ale dopiero co lało,tęcza tez była :) ... ma rower się dziś nie odwazylam bo wczoraj nawet majty mi zmokly :) krokiety na obiad zrobiłam ooo i właśnie z młodym z zajęć wrocilam .... i tak oto dzionek mija :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula u mnie z rana było slonecznie bardzo a od 14 ciągle pada i pada i czarno i buro i nic się nie chce buuu ....
A w niedzielę u mnie odpust mam nadzieję , że ładnie będzie mała na karuzele by się zabrało [emoji4]
Krokiety mój P by się dał pociac za nie haha [emoji2] ja nie lubię to nie robię a on uwielbia [emoji12]

reklama
Co do testów u mnie bez zmian od 4 dni taka sama , więc dalej czekam na pozytyw [emoji48]
1461867032018.jpg

Załączniki

• 1461867032018.jpg
    1461867032018.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 132

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry