• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka obserwuj ciśnienie najlepiej 2 razy dziennie o tej samej porze rano i wieczorem kochana , kurcze cisnienie w ciazy to masakra tez przez to z mała przechodzilam [emoji57]
Haha ja mam endo z nfz na 23 sierpnia wizyte więc spoko [emoji13]

Jugo kurcze kiedy jej te zeby wyjda , ona z każdym jednym tak przeżywa bardzo ..
Nic no usnela , mam nadzieje ze uda mi się drzemnac [emoji6]

Jaki tu spokój...na na na na...nic się nie dzieje...na na na na.

xbum: zdrzemnęłaś się?

oleczka: może dopadł cię syndrom białego fartucha i stąd to podwyższone ciśnienie? :) A co do endo to może coś się zwolni przed terminem. Czasem trzeba wykonać mnóstwo telefonów, ale często też się to opłaca.

julia: hej, jak tam?

anula: jak popołudnie? U mnie właśnie pada i na zmianę świeci słońce. Będę wypatrywać tęczy :D

A ja właśnie odgrzalam M obiad A teraz oglądam Kryminalnych. Bardzo lubię ten serial. A powtarzają wszystkie odcinki na TVN7. Teraz to mam tyle czasu...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Jugoslawa no właśnie nie bo byłam na prawdę spokojna i dobrze się czułam seriio wyśmienicie ehh nie wiem pomierze te ciśnienie i na następnej wizycie zobaczymy co powie

Xbumx ooj też bym chciała zaliczyć drzemkę po południu ale nic z tego :p może zaraz pójdzie spać :p

julia: a co mam nie pamiętać? Fajna jesteś, to pamiętam ;) ;) ;) teraz to chyba sezon na zatoki :/ Bo mnie też dopadają raz na jakiś czas. Wtedy ratuję się inhalacjami, nawet raz dziennie przynosi ulgę. Niech szybko ci przejdą ;)

oleczka: tak jak piszesz, musisz kontrolować :)

reklama
karola no masz tyle czasu , że może z dwa razy obejrzysz [emoji14]

Julia to może jakiś ibuprom zatoki , czy masz jakiś problem z nimi? ...

Oleczka no ciekaws jestek o , której moje dziecko teraz pójdzie spać .. Kurcze w nocy jak będzie płakać to może jej syrop przeciw bolowy dam , mam taki mocniejszy ehh ...
Zazdrosszcze , ze u Was tego problemu nie było [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry