• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbumx jak to co :D ją trzymam kciuki :p

Hej :) u nas ddzis 16stopni normalnie opalać się pójdę :p

Ją już od 7 nie śpię bo teść nie mógł się do przychodni dodzwonić więc mnie obudził a Zuzia od 3 nie śpi i jakoś o 5 usnela :p

Anula a Ty jak tam owu kiedy będzie a może już po ? I teraz czekamy na testowanie ? :D

Tynka nie ma co się załamywać może niespodzianka po drodze Was zaskoczy :) teraz już będziecie na luzie jak wiecie mniej więcej na czym stoicie :) trzymam kciuki :)

Jugoslawa chyba miałas rację :p wczoraj wieczorem ciśnienie idealne zaraz sobie zmierze więc zobaczę co to będzie :p

Xbumx u nas odpust w tamtym roku też był Zuzi zbieralam kasę do portfela i kupiła sobie straż pożarna :D

Kurcze na aplikacji nie siedzę bo nie mogę się tam zalogować i ciężko mi każdej odpisać bo po prostu nie pamiętam ale czytam każda wypowiedź :p

Karola co do seriali singielka, na wspólnej i policjantki uwielbiam kiedyś oglądałem w11 ale już nie leci :p

Miłego dnia kobietki :)

Edit ciśnienie z teraz 114/65 puls 94

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry !

Oleczka no trzymaj , trzymaj [emoji4]
Ja nie spie od 6 , mala juz wyspana i powódź kataru ...
Ciśnienie ok , ale mierz dziennie bo ja miałam skoki strasznee .
A puls to ja chociaż nie w ciąży zawsze mam powyżej setki [emoji57]

Dzień dobry ....

Kamila napisz coś więcej o sobie .... bierzesz jakieś suplementy ? Twój m bierze ? etc ...

Bum o 6 ... łoo matko ... drzemka będzie w południe jak nic ....

Oleczka u mnie owu blisko ... dziś 13dc ... ale staram się nie zwracać ma to uwagi ...tak więc spontanicznie u nas ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lux no to mleko szybko będzie , mi juz wyciekalo w 20tc ...

Anula nie będzie drzemki , idziemy koło 15stej na urodziny , wiec dziś nie zalicze drzemki [emoji6]
A to temp też nie mierzysz ?

reklama
Lux mnie też bolaly i były mega nabrzmiałe , szybko mleko było...

anula ehhh szkoda [emoji12]

O kapuscie też cos slyszalam , jak są zapalenia czy coś ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry