Oleczkaa920
Fanka BB :)
Xbumx jak to co
ją trzymam kciuki 
Hej
u nas ddzis 16stopni normalnie opalać się pójdę 
Ją już od 7 nie śpię bo teść nie mógł się do przychodni dodzwonić więc mnie obudził a Zuzia od 3 nie śpi i jakoś o 5 usnela
Anula a Ty jak tam owu kiedy będzie a może już po ? I teraz czekamy na testowanie ?
Tynka nie ma co się załamywać może niespodzianka po drodze Was zaskoczy
teraz już będziecie na luzie jak wiecie mniej więcej na czym stoicie
trzymam kciuki 
Jugoslawa chyba miałas rację
wczoraj wieczorem ciśnienie idealne zaraz sobie zmierze więc zobaczę co to będzie 
Xbumx u nas odpust w tamtym roku też był Zuzi zbieralam kasę do portfela i kupiła sobie straż pożarna
Kurcze na aplikacji nie siedzę bo nie mogę się tam zalogować i ciężko mi każdej odpisać bo po prostu nie pamiętam ale czytam każda wypowiedź
Karola co do seriali singielka, na wspólnej i policjantki uwielbiam kiedyś oglądałem w11 ale już nie leci
Miłego dnia kobietki
Edit ciśnienie z teraz 114/65 puls 94
Hej
Ją już od 7 nie śpię bo teść nie mógł się do przychodni dodzwonić więc mnie obudził a Zuzia od 3 nie śpi i jakoś o 5 usnela
Anula a Ty jak tam owu kiedy będzie a może już po ? I teraz czekamy na testowanie ?
Tynka nie ma co się załamywać może niespodzianka po drodze Was zaskoczy
Jugoslawa chyba miałas rację
Xbumx u nas odpust w tamtym roku też był Zuzi zbieralam kasę do portfela i kupiła sobie straż pożarna
Kurcze na aplikacji nie siedzę bo nie mogę się tam zalogować i ciężko mi każdej odpisać bo po prostu nie pamiętam ale czytam każda wypowiedź
Karola co do seriali singielka, na wspólnej i policjantki uwielbiam kiedyś oglądałem w11 ale już nie leci
Miłego dnia kobietki
Edit ciśnienie z teraz 114/65 puls 94
Ostatnia edycja: