Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie, ale musze..nic na to nie poradze, dopiero na koniec sierpnia moge isc na l4, ale jak sie zle czuje to szybciej zamykam i juzDzień dobry
Niepisałam ale czytałamwczoraj po pracy miałam wypad z koleżankami wróciłam późnym wieczorem , chociaż na chwile zapomniałam o staraniach i ciągłym czekaniu
Bum- twoja to ranny ptaszek , u nas tez katary kurde udanej imprezki
Lux- jesteś w stanie pracować z takimi Mdłościami ?
Ja już zupka zrobiona , zaraz do szkoły po Nadie a potem po maksia jeszcze tylko sprzątanie ale tylko trochę w końcu dziś wole , a jutro do pracy jej jak ja chodzę w kratkę
Dziś 23dc i mam wesele za pare dni
Anula - to do dzieła dziś oczywiście spontanicznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki za ten cykl!Hej dziewczyny. Powoli wracam do Wasu mnie 3dc chociaż dopiero powinnam dostać @ a tu juz się kończy... Ostatni cykl bardzo krotki bo 25dni.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Luxi teraz dopiero tak naprawdę zaczynamy starania. W ostatnim cyklu płodne wypadły na dni ślubu i całego tego szalenstwa wiec nawet nie myslelismy o tym... Teraz witaminki obserwowanie może testy badania. A Ty jak się czujesz kochana?trzymam kciuki za ten cykl!
powodzenia!!!!! bede mocno trzymac kciuki! ja dzis sie czuje ok, mdlosci mam male, moze temu, ze mma pelny zoladek, jestem na duphastonie i euthyroxie i licze, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, wczoraj byl hardkor, bardzo mnie mdliloDziękuję Luxi teraz dopiero tak naprawdę zaczynamy starania. W ostatnim cyklu płodne wypadły na dni ślubu i całego tego szalenstwa wiec nawet nie myslelismy o tym... Teraz witaminki obserwowanie może testy badania. A Ty jak się czujesz kochana?
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze Luxi, musi byćpowodzenia!!!!! bede mocno trzymac kciuki! ja dzis sie czuje ok, mdlosci mam male, moze temu, ze mma pelny zoladek, jestem na duphastonie i euthyroxie i licze, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, wczoraj byl hardkor, bardzo mnie mdlilo
musze w to wierzyc, bo inaczej oszaleje!
Kiedy teraz do lekarza?musze w to wierzyc, bo inaczej oszaleje!