• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca dzień dobry [emoji8]
Następna @ ? ...
A myślałam , że w trójkę wrocicie [emoji12]

Anula no u mnie dziś też pięknie , mam nadzieję , ze w niedzielę też tak będzie [emoji4]
Gdzie się to szwendalas?

reklama
Dzień dobry
Niepisałam ale czytałam :) wczoraj po pracy miałam wypad z koleżankami wróciłam późnym wieczorem , chociaż na chwile zapomniałam o staraniach i ciągłym czekaniu
Bum- twoja to ranny ptaszek , u nas tez katary kurde udanej imprezki
Lux- jesteś w stanie pracować z takimi Mdłościami ?
Ja już zupka zrobiona , zaraz do szkoły po Nadie a potem po maksia jeszcze tylko sprzątanie ale tylko trochę w końcu dziś wole , a jutro do pracy jej jak ja chodzę w kratkę
Dziś 23dc i mam wesele za pare dni
Anula - to do dzieła dziś oczywiście spontanicznie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie, ale musze..nic na to nie poradze, dopiero na koniec sierpnia moge isc na l4, ale jak sie zle czuje to szybciej zamykam i juz

Dziękuję Luxi teraz dopiero tak naprawdę zaczynamy starania. W ostatnim cyklu płodne wypadły na dni ślubu i całego tego szalenstwa wiec nawet nie myslelismy o tym... Teraz witaminki obserwowanie może testy badania. A Ty jak się czujesz kochana?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia!!!!! bede mocno trzymac kciuki! ja dzis sie czuje ok, mdlosci mam male, moze temu, ze mma pelny zoladek, jestem na duphastonie i euthyroxie i licze, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, wczoraj byl hardkor, bardzo mnie mdlilo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry