• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Co do kp to karmilam z jakieś 2msc ale stres i różne takie spowodowały że pokarm mi zanikł :)

U nas cieplutko :)

Anula aa no to super najlepiej bez stresu co ma być to i tak będzie :))

Xbumx katar od zębów tak? Wyjdą to przejdzie :p

A kapusta to chyba potłuczona ma być :p

Ją już obiad zrobilam tzn przygotowałam po 12 zacznę nastawiać żeby zdążyć po Zuzie ;p

Oleczka ja to chciałam karmić chociaż z ddwa miesiące a może karmiłam trzy dni ...
No od zębów katar na pewno jak jej masowo wychodzą ostatnio dwa na raz a teraz 4 się pchaja , wiem że przejdzie ino na prawdę uciążliwy jest ...

Ja małą uspalam jeszcze przed wyjściem też szybko zupke robię , zęby zjeść , ubrać się i wyruszamy [emoji3]

Dzień dobry
Niepisałam ale czytałam :) wczoraj po pracy miałam wypad z koleżankami wróciłam późnym wieczorem , chociaż na chwile zapomniałam o staraniach i ciągłym czekaniu
Bum- twoja to ranny ptaszek , u nas tez katary kurde udanej imprezki
Lux- jesteś w stanie pracować z takimi Mdłościami ?
Ja już zupka zrobiona , zaraz do szkoły po Nadie a potem po maksia jeszcze tylko sprzątanie ale tylko trochę w końcu dziś wole , a jutro do pracy jej jak ja chodzę w kratkę
Dziś 23dc i mam wesele za pare dni
Anula - to do dzieła dziś oczywiście spontanicznie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ona zawsze wstawała koło 10 , a teraz to serio jakaś masakra bo nie umie się przestawić ...
Oooo to się wybawisz na weselichu [emoji6]

A to moj :) dzis cd 9 po clo ;) mam 2 pecherzyki za 5 dni podobno ma byc owu ;)
1461868957-blhkyj.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila możesz mi dać link do Twoich testów? :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry