• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: tak się nazbierało trochę rzeczy do zrobienia. A do weekendu to wszystko mam ciasta upiekłam, obiad jutro zrobię. I co więcej? Byle pogoda była :)

kruczyca: hej hej żonko :) Jak tam było w Zakopanem? Masz jakieś zdjęcie piękne gór? :D

anula: ja też się czaję dzisiaj, żeby na rower wyjść, ale nie wiem czy mi się uda...te dni płodne to akurat na majówkę :D

xbum: tak się nazbierało trochę rzeczy do zrobienia. A do weekendu to wszystko mam ciasta upiekłam, obiad jutro zrobię. I co więcej? Byle pogoda była :)

kruczyca: hej hej żonko :) Jak tam było w Zakopanem? Masz jakieś zdjęcie piękne gór? :D

anula: ja też się czaję dzisiaj, żeby na rower wyjść, ale nie wiem czy mi się uda...te dni płodne to akurat na majówkę :D
Jugo jeszcze do niedzieli jesteśmy ale teskni się za Wami. Pogoda średnio dopisała i musielismy zrezygnowac ze szlakow. Ale K nigdy nie był w gorach wiec jest zachwycony :) kwiecień plecień ;)
1461933774-1d1mld.jpeg
1461933786-1d1mld.jpeg
1461933807-1d1mld.jpeg
1461933843-1d1mld.jpeg
1461933862-1d1mld.jpeg

kruczyca: hahahaha widać, że szczęśliwi jesteście! Wszystko inne jest nie ważne :) Ja w górach też mogłabym mieszkać, ale nie w samym Zakopcu tylko gdzieś dalej. Mnie kręci taka klasyczna wioska i kiedyś tak chcę właśnie mieszkać.

Kryczyca u mnie wczoraj sluz na owu byl , test dupa blada , wiec trzeba czekać tylko [emoji4]
Sliczzne zdjecia a najlepsza too świńska owieczka [emoji200]

Jugo no jak pogoda dopisze to super będzie , macie jakiś ogródek czy coś ? [emoji4]

Oleczka hahahha ta matrioszki [emoji23]

Macie mojego zakatarzonego lobuza, my w oczekiwaniu na autobud P dojedzie po pracy ...
1461935377176.jpg

Załączniki

• 1461935377176.jpg
    1461935377176.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 211
reklama
Bum nie patrz na testy :* dzialajcie kiedy macie ochotę I będzie dobrze :)
Jugo no szczesliwi jesteśmy :)
Mi to się marzy taka chatka na wzgorzu I duży taras na pietrze :) ale na szczęście mam tez bardziej realne marzenia a raczej plany :D
Olcia żebyś wiedziała ze super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry